Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bila je s kćeri

Poznata novinarka doživjela prometnu nesreću: 'Izvukle smo živu glavu, ali šteta je velika'

Dubrovnik: Predstavljana knjiga "Robi K" Viktora Ivančića
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/5
22.02.2021.
u 19:23

Martina Mlinarević Sopta krajem prošlog tjedna doživjela prometnu nesreću. S Martinom je u automobilu bila i njezina maloljetna kći.

Poznata bosanskohercegovačka novinarka i spisateljica Martina Mlinarević Sopta (38) otkrila je da je krajem prošlog tjedna doživjela prometnu nesreću. S Martinom je u automobilu bila i njezina maloljetna kći, a nemili događaj dogodio se u Pragu gdje Martina trenutno obnaša funkciju ambasadorice BiH u Češkoj. O svemu je progovorila na svom Facebooku.

- U petak smo Una i ja imale prometnu nesreću s našim privatnim automobilom u kojeg se, oduzevši nam prednost direktno zabio drugi automobil. Uz veliku materijalnu štetu i pretrpljen stres i Unin strah, živu glavu smo izvukle, i nas dvije i gospodin za volanom preko puta nas. U dosta prometnoj ulici u Pragu, iz radnje koja se bavi prodajom rasvjete istrčao je odmah jedan mladić zbog kojeg pišem ova slova. Pomogao nam je na licu mjesta, smirivao i grlio Unu, razgovarao s policijom, prevodio, darovao Uni jednoroga koji svijetli. Danas smo ponovo otišli u njegovu radnju da ga posjetimo i da mu uručimo makar mali poklon u znak zahvale, i ono najvažnije da mu poželimo dobrodošlicu u našu Ambasadu, naš dom, Bosnu i Hercegovinu. Jer jednorozí u zemlji dobrog vojaka Švejka, zaista postoje. I zovu se Ondrej. Prodaju rasvjetna tijela i nesebično priskoče u pomoć u najtežem trenu - napisala je Martina.

Foto: Facebook/TS Auris

Martina je prije dvije godine podijelila s fanovima da je operirala rak dojke.‘Uz velike plućne komplikacije, obavještavam vas da sam dočekala jutro u svojih najtežih 24 sata u životu. Bez sise to izgleda upravo ovako, prsni koš je ravna šahovska tabla. Preživjet ćemo, kao i milijun puta dosad. Život je prodisati onda kad ti je plućna maramica strgana i uzdignut glavu kad kolabiraš nasred hodnika. I kažeš, e nećeš pi….ti materina! Ne može biti toliko loših okolnosti koliko živ čovjek može izgurati. Još ja moram. Biti i hodati. Hvala vam na svemu ovih dana, na svakoj poruci ljubavi, brige, na čitanju knjige, na kupovini knjige. Ja kao veliki idiot i nepremašeni idealista nemam prijavu i osiguranje u RH, a uputnicu iz mostarske bolnice je dobiti kao bos da jurišate na Himalaju, pa sve tri svoje operacije plaćam sama. Niste ni svjesni koliko je velik vaš kamenčić u mozaiku moje borbe. Hvala što ste moj život ponijeli u svoje živote, i što svaki put kad me držite u koricama osjećam kao da me držite za ruku’, napisala je tada na društvenim mrežama.

Komentara 16

KP
konzervativni_preporod
19:37 22.02.2021.

Preživjela prometnu, izgubila sisu, ali novinare ne zanima istražiti je li dotična ambasadorica postala na osnovu znanja i sposobnosti

KA
Kakodane
19:50 22.02.2021.

Željina ambasadorica. Da nije na maturalcu u Pragu?

DU
Deleted user
19:57 22.02.2021.

Da,jako je poznata. Svi pitaju za nju. Lakše mi je kada je dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije