Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
duže nego očekivano

U bolnici je već šest dana i ne zna se kad će izaći: Otkriveno u kakvom je stanju princ Philip

Princ Philip
Foto: Reuters
1/7
22.02.2021.
u 18:11

Također, dodao je da ga u bolnici "drže na oku".

Princ Philip (99) završio je u bolnici u utorak navečer jer se loše osjećao, priopćili su prošlu srijedu iz palače. No, ne sumnja se na koronavirus, što su odmah potvrdili iz palače. Trenutno je već šesti dan u bolnici King Edward VII.

Princ William danas je posjetio centar za cijepljenje u Norfolku, a tom je prilikom novinarima otkrio da se princ Phillip osjeća dobro, piše skynews. 

Također, dodao je da ga u bolnici "drže na oku". Međutim, njegov ostanak se produžio malo duže nego li su očekivali.  Podsjetimo, iz palače su u srijedu javili kako je princu Phillipu pozlilo te da je iz mjera predostrožnosti prebačen u bolnicu. 

- Njegovo kraljevsko visočanstvo vojvoda od Edinburgha primljen je u utorak navečer u bolnicu. Bila je to mjera opreza koju je vojvodi savjetovao njegov liječnik jer se njegovo visočanstvo nije osjećalo dobro - piše u priopćenju koje je poslala palača. Dodali su kako očekuju da će princ Philip u bolnici biti zadržan nekoliko dana na promatranju. Da se ne radi o ničemu pretjerano ozbiljnom govori i činjenica kako je princa do bolnice doveo njegovo osobni vozač, a ne hitna pomoć. Kraljica Elizabeta nalazi se u dvorcu Windsor u kojem kraljevski par boravi već nekoliko mjeseci i druženja s ostalim članovima kraljevske obitelji su sveli na minimum zbog pandemije koronavirusa. Iz tog razloga kraljevska obitelj prošli Božić prvi put nije provela zajedno na imanju u Sandringhamu gdje se tradicionalno okupljaju za božićne praznike.

Princ Phillip i kraljica Elizabeta oboje su u siječnju primili cjepivo protiv koronavirusa.



 

Komentara 10

LJ
Ljudeman
19:15 22.02.2021.

Zar bi to nekoga u Hrvatskoj trebalo zanimati?

ZB
Zoki-Bijela
18:20 22.02.2021.

Zilavi Grk

CR
crocro
07:36 23.02.2021.

Joža Manolić ga može poslati po cigarete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije