Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uprljana haljina

Marko Grubnić o 'incidentu s tortom': 'Snašli smo se, ali ne bih nam poželio još takvih situacija'

Foto: Instagram
1/11
13.04.2022.
u 12:15

- Ako nema u garderobi, ima u autu. Ja uvijek imam rezervnu kombinaciju, uvijek imam plan B jer sam stvarno ziheraš - prokomentirao je stilist.

Pjevačica Maja Šuput (42) koju trenutno publika može gledati u ulozi voditeljice u showu 'Ples sa zvijezdama' i njezin stilist Marko Grubnić progovorili s o incidentu koji se dogodio u nedjelju tijekom snimanja showa. Naime, glumac Asim Ugljen nenadano se pojavio iza Maje dok je držala tortu slastičarke i natjecateljice Ivane Čuljak koju je dobila na poklon, zbog čega se uprljala Majina haljina.

- Vidjeli smo svi što se dogodilo, ja sam se potpuno pogubila, ali sva sreća da reklame traju sto godina i da imamo puno stvari u garderobi - rekla je Maja za In Magazin. Dodala je i da je sve čari live emisije iskusila do bola. Grubnić je rekao kako ne bi želio da se ovakvo što ponovi.

- Ako nema u garderobi, ima u autu. Ja uvijek imam rezervnu kombinaciju, uvijek imam plan B jer sam stvarno ziheraš. Snašli smo se, ne bih nam poželio još takvih situacija jer je jedna bila dovoljna – kazao je on.

Podsjetimo, nakon što se haljina uprljala, Maja je zamolila režiju za reklame i otrčala u backstage. Na Instagramu je objavljena snimka na kojoj pjevačica i voditeljica trči prema svom timu da vide što će napraviti.

- Je li ovo moguće? Što ćemo sad, Marko? - pitala je svog stilista. Dok je trčala prema garderobi, Grubnić ju je već krenuo skidati.

- Ajmo unutra - rekao je on smireno, a Maja se kasnije pred kamerama pojavila u drugoj kombinaciji.

VIDEO Maja Šuput javila se nakon 'incidenta s haljinom': 'Moja doza stresa u kojoj uživam!'

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar mrbr
mrbr
12:29 13.04.2022.

Voštani...

TM
trade_mark
13:18 13.04.2022.

čuj ti velikog gospodina... ljudi u ukrajini gladuju i umiru po skloništima, a ovaj niškoristi trkelja o nekim krpama i kako je spasio nekoga od nečega. daj odi na front pa tam budi važan.

VI
viluk007
13:11 13.04.2022.

ovaj čovjek izgleda ko trabant sa spojlerima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije