Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Labud – čista kvaliteta

Luka Bulić vam otkriva savjete za uspješnu i dugu vezu!

Labud – čista kvaliteta
Foto: PR FOTO
1/3
21.04.2016.
u 13:44

Istraživanje provedeno u SAD-u pokazalo je da čak 62% ispitanika smatra izuzetno bitnom ravnopravnu podjelu kućanskih poslova. To je treći najbitniji razlog za uspjeh ili neuspjeh braka kako navode u članku o modernom braku. A i Luka Bulić to zna i on vam čisto da znate daje odlične savjete za čistu i uspješnu vezu! Ne propustite saznati sve tajne Luke Bulića na Facebook stranici Labud – čista kvaliteta.

A u ispovijesti poznatih čistunaca i Mia Kovačić vam otkriva svoje adute za besprijekornu čistoću! Labud i Meteor pripremili su zanimljive video virale s glavnim akterima – Mijom Kovačić i Lukom Bulićem koji vam otkrivaju odlične proizvode uz koje ćete vrijeme čišćenja skratiti jer u par poteza visokokvalitetnim proizvodima vašem domu ćete priuštiti dugotrajni sjaj. Kako da vaši prozori zasjaju, da vaša kupaonica miriše na svježinu, da s balkona skinete tvrdokorni zimski sloj, a kuhinja da blista, znaju Labud i Meteor, a otkrivaju vam Mia i Luka u ispovijestima poznatih čistunaca! Mia Kovačić u reportažama četvrtkom u IN magazinu Nove TV vam daje savjete za uređenje doma.

Što sa stvarima koje imamo u stanu ili kući, a koje ne bismo baš rado vidjeli u prostorijima, kako ih sakriti, što s njima napraviti kako bi dobili privlačniji izgled, a i praktičniju primjenu otkriva Mia koja zna i da nema dobre pripreme bez dobre čiste podloge. U posljednjoj reportaži vam daje korisne savjete kako da vaš balkon bude idealan kutak za intimne jutarnje rituale ispijanja kave ili večernja druženje na otvorenom. Ne propustite sljedeću reportažu IN magazina 21. travnja i Mijine stručne i pristupačne tips and tricks za promjene u vašoj kuhinji!

Super odgovor na vašu želju za makeoverom doma i rješavanjem brige oko čišćenja je Labudova i Meteorova nagradna igra – Čarlijev makeover! Igrajte i osvojite vrijedne nagrade do 8. svibnja jer glavna nagrada u vrijednosti 40 000 kn je makeover doma pod stručnim vodstvom dizajnerice interijera Mije Kovačić i usluga čišćenja tijekom čak 12 mjeseci! Labud i Meteor daruju i 5 vrijednih tjednih nagrada – čišćenje doma 6 mjeseci, 35 dnevnih nagrada – poklon bon u Kozmu ili Konzumu u iznosu od 200 kuna!

Kupite ČARLI i bilo koja 2 Labud ili Meteor proizvoda u Konzumu ili Kozmu na jednom računu, prijavite se SMS porukom slanjem sadržaja CARLI, BROJ RACUNA, IME I PREZIME, ADRESA na broj 60221 (2,40 kn/SMS – PDV uključen) ili putem on-line obrasca na Facebook stranici Labud – čista kvaliteta. Račune sačuvajte do kraja nagradne igre, jedan račun je jedna prijava, a broj prijava je neograničen.

Više na www.labud.hr   

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije