Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Klara oštro o Lovri: 'To mi crpi energiju i ne volim takve ljude. Razmišlja jako, jako crno'

Foto: RTL
1/24
27.02.2024.
u 15:30

I premda se trudi svim silama razumjeti svog supruga, Klara je naglasila da je ona optimist dok za Lovru to nikako ne može reći.

Pet je parova na prvoj ceremoniji odluke četvrte sezone 'Braka na prvu' odlučilo ostati u sociološkom eksperimentu, a na površinu su izašle razne emocije, simpatije i razočaranja. 

Ostao je još jedan par koji će se suočiti sa stručnjacima - Klara i Lovre, koji je u svom stilu dočarao njihov odnos: Naš je put bio dobro, gore, a sad je dolje. Uhvatili smo taj donji val i sad idemo naprijed". Klara je dodala da nisu kompatibilni i da se u većini slučaja njihova mišljenja razilaze. Nismo par, i to je to", nadovezao se Lovre i objasnio da je karakterno slična njemu, ali da jednostavno nisu jedno za drugo. 

VEZANI ČLANCI:

I premda se trudi svim silama razumjeti svog supruga, Klara je naglasila da je ona optimist dok za Lovru to nikako ne može reći. Već sam ga u nekoliko situacija ulovila da razmišlja jako, jako crno, što mi se ne sviđa. A i kad se potrudim pričati s njim, ne prihvaća mišljenje koje ne ide njemu na ruku. To mi crpi energiju i ne volim takve ljude", objasnila je dok s druge strane, Lovro ne voli što mu Klara stalno drži neka predavanja. Vjerujem da njemu to ostavlja taj dojam da se postavljam iznad njega, ali meni to nije cilj", zaključila je Klara. 

1/44

Zasad je samo Ana napisala da odlazi, a što će biti s Klarom i Lovrom - ne propustite pogledati večeras u 21.15 na RTL-u u novoj epizodi 'Braka na prvu'! 

VIDEO Baby Lasagna odgovorio Dejanu Lovrenu: 'Vjera mi je bitna. Vjera i obitelj'

Komentara 3

TO
Toronto20
17:23 12.03.2024.

Meni Klara crpi energiju dok gledam seriju.Naporna do boli.

TO
Toronto20
16:15 27.02.2024.

Klara pametuje bez pokrica.

ME
MediciKM
15:35 27.02.2024.

Lovro: što na umu to na drumu. Klara: traži bogatog sa ciferšlusom na ustima Zaključak: Nema tu sriće, dico moja....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije