Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tatina mezimica

Tko je kći Eduarda da Silve? Ide u školu za 18 tisuća eura po semestru i obožava putovati

Foto: instagram
1/15
27.02.2024.
u 13:09

Kći Eduarda da Silve nedavno je proslavila svoj 18 rođendan, a mi smo se prisjetili njegove povezanosti sa starijom kćeri Lorenom

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Eduardo da Silva godinama je uveseljavao obožavatelje nogometa, a ostao je i zapamćen po tome što je vatreni, ali ne i Hrvat. U zagrebački je Dinamo došao s 15 godina i brzo pokazao svoj talent za nogomet. Godinama je živio u Hrvatskoj, a i zaljubio se u domaću ljepoticu Andreu Šok.

Iako tada nije govorio hrvatski jezik, baš kao ni ona portugalski, među njima se rodila ljubav. Ako se prisjetimo, dvojac se vjenčao 10. prosinca 2005. i dobili su dvoje djece: kći Lorena rođena je 2006., a sin Mateus četiri godine kasnije. Eduardova kći Lorena nedavno je proslavila punoljetstvo, odnosno 18 godina, a tim joj je povodom tata čestitao rođendan.

"Sretan 18. rođendan moja princezo. Dok svoje srce i um usmjeravaš na stvaranje temelja za odraslu osobu, usudi se vjerovati i isprobati što više stvari je moguće. Nijedan čovjek nema ograničenja! Volim te", napisao je bivši vatreni uz fotografiju s kćeri. Na fotografiji mlada Lorena odjenula je plavu majicu, svezala kosu u dva repića i u rukama je držala psa, bijelog špica. Eduardova i Andreina kći Lorena aktivna je na Instagramu i ondje objavljuje fotografije s putovanja. Nedavno je objavila fotografije iz Londona, Dubaija i Meksika, a na društvenoj mreži prati je više od tisuću ljudi.

 

1/21

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Eduardova kći ne krije da ima smisao i talent za umjetnost pa tako ima i još jedan profil na društvenoj mreži gdje objavljuje ilustracije, slike i skice svojih radova. Svoj talent odlučila je nastaviti njegovati i u privatnoj školi Parsons Paris, čiji jedan semestar stoji pozamašnih 17 i pol tisuća eura. Inače, riječ je o školi za umjetnost i dizajn u Parizu. 

 

 

Podsjetimo, ovaj Brazilac i bivši hrvatski reprezentativac bio se ustalio u prvoj momčadi Arsenala, krenuo sa sjajnim partijama, no u veljači 2008. pretrpio je krvnički start Martina Taylora. Eduardu je tada slomljena noga, scena je bila stravična i uslijedio je dugi oporavak. Eduardo nakon toga više nije bio isti igrač i sigurno bi ostvario mnogo veće stvari da nije bilo ozljede koje se mnogi navijači i danas dobro sjećaju. Bez obzira na sve, iza Eduarda je respektabilna karijera. Igrao je za Dinamo, Arsenal, Šahtar, Flamengo, Atletico Paranaense i Legiju iz Varšave, a za hrvatsku reprezentaciju odigrao je 64 utakmice i upisao 29 golova.

Eduardov posljednji klub bio je Legija, nakon čega se oprostio od aktivnog igranja nogometa. Dudu danas živi u Brazilu sa suprugom, Hrvaticom Andreom, i djecom. No, često putuje u Europu i posjećuje Hrvatsku. Naime, Eduardo je s prijateljem osnovao menadžersku agenciju Da Silva & Vitoria Soccer. Taj prijatelj također je Brazilac, zove se Leandro Vitoria i svojedobno je s Dudom došao u Dinamo, ali nije napravio nogometnu karijeru. Bacio se u menadžerske vode i sada su mu se putevi opet spojili s Eduardovima.

 

 

VIDEO: Baby Lasagna odgovorio Dejanu Lovrenu: 'Vjera mi je bitna. Vjera i obitelj'

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar gusjenica
gusjenica
17:36 27.02.2024.

Sve ste pokvarili sa tih 18 tisuća Eura. Čemu to ?

KU
kublajkhan
13:55 27.02.2024.

Hvala striček Zdravko

Avatar lola lola
lola lola
06:13 28.02.2024.

Bolje da joj placa skolu I edukaciju nego skupi nakit, jahtanja, kaucije iz zatvora I slicno. Bar ju je dobro odgojio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije