Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talentirana Riječanka

'Nadam se da ću opravdati titulu "mlade dame" domaće scene'

Antonela Doko
Foto: Promo foto
1/3
21.01.2016.
u 11:15

Poseban vjetar u leđa dala mi je nagrada Music pub Zlatka Turkalja za najbolju mladu pjevačicu. U tom trenutku sam ujedno bila i sigurna da ovaj put i način na koji radimo očito jako dobar i siguran tako da samo nastavljamo dalje, kaže mlada Riječanka

Antonela Doko mlada je riječka pjevačica zavidnih vokalnih sposobnosti, a ujedno je i najmlađa sudionica nadolazećeg 63. Zagrebačkog festivala na kojem se predstavlja s pjesmom "Onaj dan" koja je već u prvim tjednima emitiranja dospjela na HR TOP 40 ljestvicu najemitiranijih domaćih singlova.

Već si u nekoliko navrata proglašavana "mladom nadom" domaće glazbene scene. Nosi li ta titula, osim što laska, i dodatnu odgovornost prema publici?

Počašćena sam što sam nazivana "mladom nadom" domaće glazbene scene, no to naravno nosi uz svo to laskanje  i određenu odgovornost! Nadam se da ću tu titulu i opravdati, dati ću sve od sebe! Poseban vjetar u leđa dala mi je nagrada Music pub Zlatka Turkalja 2014.godine za najbolju mladu pjevačicu! U tom trenutku sam ujedno bila i sigurna da ovaj put i način na koji radimo očito jako dobar i siguran tako da samo nastavljamo dalje, ali s vremenom naravno mora doći i napredak!

Smatraš li da je put od "mlade nade" do priznate pjevačke zvijezde dug i trnovit, pun kompromisa, ili ga smatraš izazovom u kojem ćeš ostati ono što jesi?

Hm hm... Pošto sam ja još na početku ne znam baš točno reći kakav je taj put, ali smatram da je dosta težak i pun odricanja. Već to primjetim kod sebe, ali zapravo, u bilo čemu da bi uspio treba odricanja, pa tako i u pjevačkoj karijeri.Mogu priznat da je zasad dosta teško, treba biti oprezan i pun volje kako bi stalno grizao i grizao prema cilju! Za mene je sve ovo jedan izazov i gušt. Cilj mi je da ostanem ovakva kakva jesam! Glazba je ujedno dio mene, zašto da se pretvaram u ono što nisam?

Koliko ti je važan odabir suradnika? Kakva su ti dosadašnja iskustva?

Imam veliku sreću što radim s ovako divnom profesionalnom ekipom! Ekipa o kojoj čovjek može samo sanjati! 
Naš odnos je nevjerojatan, nije samo čisto poslovan. Mi smo prije svega jako dobri prijatelji! Kad je u pitanju suradnja to je uživancija. Skoro pa nikad se ne razilazimo u mišljenju( a kad se raziđemo onda se brzo i usaglasimo)slično razmišljamo i odlično funkcioniramo! Mogu oslobodit svoje ideje i skupa odlučujemo o svemu. Genijalno je radit sa Ines Prajo(glazba), Arjanom Kunštek(tekst) i Ivanom Popeskićem(producent) u koje imam veliko povjerenje!

Planovi za daljnju karijeu? Album?

Što se tiče daljnje karijere, uvijek napominjem prvo da idemo polako. Radimo i radimo. Izbacujemo singl po singl, a na kraju se onda valjda nađe i album! He he , ali svakako idem polako i sigurno! Uostalom, imam tek 16  i nigdje se ne žurim! Sve će doći s vremenom. Na meni je da radim i napredujem! :)

Smatraš li da je nastup na Zagrebačkom festivalu još jedan način približavanja tvojih pjesama široj publici i dobra prezentacija? Koji su tvoji motivi prijave na isti?

Zagrebački festival je odlična prilika za mene naravno! Debitiram ove godine i najmlađa sam od svih izvođača! Presretna sam što sam prošla odabir pjesama! Prošle godine sam bila tamo u publici, zanimalo me kako sve to izgleda i funkcionira- jako mi se svidjelo! Nisam razmišljala o tome da i ja budem ove godine dio toga, sve je to dio jednog iznenađenja koje mi je ekipa priredila! Naime, nisam uopće znala da je moja pjesma prijavljena za Zagrebački festival 2016. Izašle su službene informacije tko će se naći na festivalu, i gle, vidim svoje ime i prezime na toj listi!. Sve je to jedno iznenađenje za mene, moram priznat, jako ugodno! Eto, dakle, ove godine sam s pjesmom Onaj dan na pozornici Zagrebačkog festivala! Nadam se da ću ispuniti sva očekivanja i da ću se publici svidjet! Nadam se da će to biti ujedno i neka prekretnica u mom glazbenom putu!

>>Zvijezda Sanrema stiže prvi put u Hrvatsku

>>‘Publika uvijek prepozna kad je netko originalan’

Komentara 1

HR
HrvatskiPredsjednik
07:59 22.01.2016.

Izdržao sam do 1:24. Nadji si orginalniju ekipu. Kadrovi iz Trsta su ok. Uz svu podršku pjesma je ljiga no samo naprijed.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije