Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slano & slatko

Zašto muškarci ovo ljeto ne piju pivo? Ovo klasično piće apsolutni je hit!

Sandra Simunovic/PIXSELL
16.07.2021.
u 13:14

Zaboravite na kišobrančiće i šarene slamke, ovdje razgovaramo o ozbiljnim pićima za vrlo neozbiljne prigode. Sve potrebno da biste postali pravi koktel-majstor saznat ćete sutra u magazinu Slano & slatko, u maloj školi koktela by Peaches & Cream Bar

Zaustavite vrijeme barem na tren i uživajte u onome oko čega se sve važne stvari u životu okreću – hrani! Zasluženo predahnite uz male zalogaje, voćne kreacije ili osvježavajuće napitke koji u sebi kriju iznenađenja baš kao i novi broj magazina Slano & slatko u kojem možete uživati sutra u paketu s Večernjim listom.   

Foto: Sandra Šimunović/Pixsell
 

17 godina na vrhu

Kad jednom prođete kroz kameni svod na ulazu u "dvore Fernetich", onaj stvaran svijet prestaje postojati, a pred vama su dani čistog uživanja u životu. Zavirite u San Rocco, prvi butik hotel u unutrašnjosti Istre, smješten u Brtonigli, malom mjestu u kojem se počela stvarati priča o visokom turizmu u srcu Istre. 

Foto: Sandra Šimunović/Pixsell

Masterclass by Marina Gaši

Saznajte kako je chefica svemira rastavila jednog gofa na “proste faktore” i njime nahranila gomilicu gladnih ljudi u nekoliko fantastičnih sljedova uz koje smo uživali uz fantastično vino samozatajnog para Jadranke Svaguše i Gina Matulića.

Foto: Sandra Šimunović/Pixsell

Zeleno, što volim zeleno...

Napunite tanjure okusima i bojama sezone uz recepte s kojima ćete najbolje iskoristiti blagodati ljetnih namirnica brzom pripremom i uz minimalnu termičku obradu.

Ledeno doba usred ljeta

Pretvorite u led što god možete. Imamo recepte za nazdravije, najfinije i najkreativnije sladolede od lubenice, smokava, bobičastog voća, kokosa... miksajte, ubacite u kalupe i zamrznite ih... mljac!

Foto: Sandra Šimunović/Pixsell

Dozvola za miješanje

Znate li pripremiti Old Fashioned, klasični koktel koji se vratio na velika vrata, a namijenjen je svim obožavateljima ozbiljnijih pića u kojima mogu uživati i uz kvalitetnu cigaru? Ili možda G&T... Vrijeme je da se do kraja opustite i uživate u najboljim ljetnim koktelima - zaboravite na kišobrančiće i šarene slamke, ovdje razgovaramo o ozbiljnim pićima za vrlo neozbiljne prigode. Sve potrebno da biste postali pravi koktel-majstor saznat ćete u maloj školi koktela by Peaches & Cream Bar.

Ključne riječi

Komentara 1

ZV
zvezdomor
14:18 16.07.2021.

Glupost...pa nisam Delboy

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije