Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 209
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Podržite dm-ovu donaciju za istraživanje raka prostate kupnjom ulaznica za predstavu „Ja od jutra nisam stao“

Movember u dm-u
Foto: Promo
1/2
11.11.2019.
u 10:51

Movember u dm-u

Kupnjom ulaznica za predstavu „Ja od jutra nisam stao“ koja će se odigrati u subotu, 23. studenog u kazalištu Kerempuh, svi građani mogu sudjelovati u dm-ovoj donaciji Institutu Ruđer Bošković za istraživanje raka prostate. Dio je to dm-ove movemberske kampanje kojom se želi doprinijeti podizanju svijesti o važnosti muškog zdravlja i preventivnih pregleda te znanstvenim otkrićima koja će unaprijediti liječenje raka prostate.

Borba protiv raka, pravovremena dijagnostika i inovativna, personalizirana terapija u fokusu su liječnika i znanstvenika diljem svijeta. Rak prostate je na globalnoj razini drugi najčešći rak u muškoj populaciji, dok je rak testisa najčešći oblik raka kod muškaraca u dobi između 15. i 34. godine.

Tijekom studenog, mjeseca muškoga zdravlja, organizirali smo aktivnosti kojima želimo doprinijeti muškom zdravlju i potaknuti muškarce da što više brinu o sebi. Tako pozivamo muškarce da posjete internetsku stranicu nebrijem.hr na kojoj im dajemo detaljne upute kako napraviti samopregled testisa, a svaki obavljen pregled doprinosi dm-ovoj donaciji Institutu Ruđer Bošković za istraživanje raka prostate. Uz to, građani donaciji mogu doprinijeti i kupnjom ulaznica za predstavu 'Ja od jutra nisam stao', a u sklopu movemberskih aktivnosti u dm-u kupcima za četiri kupljena proizvoda muške njege poklanjamo majicu #NEBRIJEM“, naglasio je Ivan Horvat, menadžer marketinga i PR-a u dm-u.

Foto: Arena Hospitality Group

Ulaznice za predstavu „Ja od jutra nisam stao“ koja se održava u subotu, 23.11. u prodaji su po cijeni od 75 kuna, a sav prihod namijenjen je donaciji Institutu Ruđer Bošković. Publiku će zabavljati glumci i glumice Jerko Marčić, Marko Makovičić, Hrvoje Kečkeš, Linda Begonja, Ornela Vištica te Ozren Opačić.

Predstava „Ja od jutra nisam stao“, redateljice Nane Šojlev u izvedbi satiričkog kazališta Kerempuh, temeljena je na dramskom tekstu uspješne dramatičarke i spisateljice Une Vizek, a progovara o rodnoj problematici, ali uz bitan sadržajni zaokret – stereotipizirane muške i ženske rodne uloge obrću se na duhovit, apsurdan i nekonvencionalan način, dok uvriježeni klišeji o dinamici muško-ženskih odnosa podliježu satiričkoj oštrici.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije