Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije teško

I prezaposleni mogu kuhati zdravo i brzo!

Akademija zdravog kuhanja
Foto: Akademija zdravog kuhanja
1/11
15.05.2015.
u 13:35

Misao vodilja Akademije je demistificirati kuhanje i učiniti ga zabavnim za sve, a organizatori radionice su Centar za kulturu prehrane, Ordinacija.hr i Večernji list.

Nakon uspješnih ciklusa radionica o detoksikaciji, zdravom kruhu, zdrav(ijim) slasticama i maštovitoj pripremi ribljih jela, Akademija zdravog kuhanja predstavila je niz radionica naziva "Zdravo kuhanje za (pre)zaposlene" i to u suradnji sMarex­gelom, a uskoro kreće i novi ciklus zdravih radionica.

Misao vodilja Akademije je demistificirati kuhanje i učiniti ga zabavnim za sve, a organizatori radionice su Centar za kulturu prehrane, Ordinacija.hr i Večernji list. "Radionice ovog tipa su svakako poticaj za edukaciju svima nama koji živimo užurbano i prehrana nam se svodi na odlazak u pekaru prije posla te odlazak u pizzeriju nakon njega", otkrio nam je jedan od polaznika radionice, mag.oec. Žarko Burić.

"Ova radionica upravo pobuđuje svijest o tome koliko je važno koristiti prirodno uzgojenu hranu te kako nešto ukusno i zdravo pripremiti u kratkom roku", dodao je gospodin Burić.

Slaže se s pohvalama i profesorica Višnja Reljić: "Jako mi se svidjela cjelokupna organizacija radionice, prostor je divan, a nakon teorije o brzom pripremanju zdravih obroka uslijedio je i praktični dio. Moram priznati da sam uvijek izbjegavala zamrznutu hranu, ali pravo je otkriće koliko ona može ubrzati pripremu obroka. Želim da se moja obitelj hrani zdravo, a sada znam kako ću im to i omogućiti".

>>Kako se zdravo hraniti na poslu ako nemate vremena

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije