Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA

Vozila po zaleđenoj rijeci pa joj auto propao, ono što je potom učinila začudilo je sve

Foto: Twitter
1/2
19.01.2022.
u 09:11

Vožnja po ledu u Kanadi zapravo nije zabranjena, a djevojka je očito namjerno vozila po zaleđenoj rijeci no nije računala da će završiti u njoj

Svijet je obišla fotografija djevojke koja je automobilom propala u ledenu rijeku, no dok je vozilo tonulo, ona je stala na njega i fotografirala se

Dogodilo se to u nedjelju u kanadskom Manoticku, predgrađu Ottawe, kada je žena svojim žutim automobilom vozila po zaleđenoj rijeci Rideau. 

Kada su vidjeli što se dogodilo, lokalni stanovnici su pojurili prema mjestu događaja te su kajakom prevezli ženu na sigurno. 

 

- Oh dobro, ubuduće ću hodati - kazala je žena nakon nesreće, rekao je jedan od očevidaca. 

Policija je na mjesto događaja stigla u 16.30 sati te su ženu optužili za opasnu vožnju. 

Međutim, vožnja po ledu u Kanadi zapravo nije zabranjena, a djevojka je očito namjerno vozila po zaleđenoj rijeci. 

Iako je rijeka uz rubove bila potpuno zaleđena, na pojedinim dijelovima na sredini bio je tanak led pa je automobil propao u vodu. 

Policija je i na to upozorila. 

- Uvjeti na ledu u ovo doba godine mogu biti nepredvidljivi. Podsjećamo lokalne stanovnike da je najsigurnije kloniti se leda i neka ne zaborave 'Bez leda je najsigurniji led' - upozorila je policija iz Ottawe. 

Komentara 2

IM
Immanuell
09:45 19.01.2022.

Sve za selfie, selfie ni za što:

VE
velma
15:00 23.01.2022.

Munjenih imaš svugdje,glupača sigurno nije sama kupila auto..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije