Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE SVIMA BILO DO SLAVLJA

Naljutili se na susjede u novogodišnjoj noći: Nisu mogli vjerovati kakvu su im poruku ostavili

EXPA/Pixsell/Reddit
02.01.2022.
u 10:46

Ovih blagdana očekujemo da se okupimo pokazujući svoju dobrotu i razumijevanje prema susjedima koji prolaze kroz teška vremena. Sve počinje bez glasne glazbe i vatrometa nakon 22 sata, stoji u poruci koja je poslana pojedinim stanovnicima Houstona

Čestitka susjeda i poruka koju su dobili na Staru godinu iznenadila je pojedine stanovnike Houstona u američkoj saveznoj državi Texas. 

Naime, u čestitki se piše o teškoj godini koja je prošla te se susjede moli da Novu godinu proslave u miru i tišini. 

- Kao što smo svi svjesni, 2021. je bila teška godina za neke u našem susjedstvu. Za neke bio je to gubitak posla, za druge gubitak prihoda, a za mnoge gubitak zdravlja. Ovih blagdana očekujemo da se okupimo pokazujući svoju dobrotu i razumijevanje prema susjedima koji prolaze kroz teška vremena. Sve počinje bez glasne glazbe i vatrometa nakon 22 sata. Najbolji poklon koji možemo dati je Tiha noć - stoji u poruci. 

Međutim, poruka je razbjesnila neke u susjedstvu. 

- Sumnjam da će imati učinka. Većina glasnih zvukova dolazi iz stanova udaljenih oko kilometar i pol dalje koji vole vatromet tijekom Božića i Nove godine. Ne razumijem zašto su poslali poruke kućama jer živim ovdje 27 godina i nisam još vidio da je netko imao vatromet ili da je glasno puštao glazbu - stoji u odgovoru ljutitog susjeda. 

Komentara 5

AU
austrougarskigeneral
11:21 02.01.2022.

ma zamisli to je noc zabave ako im se htjelo biti u tisini mogli sj ici na neku osamu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije