Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVUKAO ŽIVU GLAVU

VIDEO Trčanje se skoro pretvorilo u noćnu moru: 'Sada mi to sve izgleda kao san, posve nadrealno'

Foto: Screenshot
1/4
15.10.2020.
u 10:19

Morao je konstantno držati pumu na oku jer bi svaki put nasrnula na njega kada bi nakratko skrenuo pogled

Kyle Burgess krenuo je u subotu na redovno trčanje stazom u Slate Canyonu u Utahu, no ovaj put bio je blizu toga da mu to bude posljednje trčanje u životu. Nakon nešto više od tri kilometra naišao je na pumu koja je šetala s mladuncima. Instinktivno je reagirala kako bi zaštitila svoje mačiće te je krenula prema Kyleu.

– Ona je samo radila ono što je morala raditi – rekao je Kyle, prenosi BBC.

Sve je snimao mobitelom, a na snimci se vidi kako je puma nekoliko puta nasrnula na njega.

– Najstrašniji dio svega bio je kada je tri puta krenula u napad na mene. Treći put došla je na metar od mene i ja sam pomislio: "Oh, moj bože". Zažmirio sam i pomislio: "Ovo će boljeti!" – rekao je Kyle koji je cijelo vrijeme hodao unatrag.

Morao je konstantno držati pumu na oku jer bi svaki put nasrnula na njega kada bi nakratko skrenuo pogled.

– Znao sam da me može srušiti ako to želi jer to su vrlo snažne životinje – izjavio je Kyle i dodao kako je htio da se sve što prije završi jer se tih šest minuta, koliko je trajala ta neugodna situacija, njemu činilo kao vječnost.

U jednom trenutku uspio je uzeti kamen i baciti prema njoj, što ju je prepalo. Misli i da ju je možda pogodio nakon čega je puma pobjegla.

– Sada mi sve to izgleda kao san, posve nadrealno. Moglo je završiti jako loše. Drago mi je što je završilo tako kako je završilo. Ja sam se mogao vratiti svojoj obitelji, a ona svojoj – rekao je Kyle za kraj.

Ključne riječi

Komentara 3

PA
paramarin
12:23 15.10.2020.

Do kad vas treba ispravljat, Bog se piše s velikim početnim slovom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije