Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ubojica rodom iz Viteza uhićen na Papuku

03.10.2005.
u 20:16

Dvadesetdevetogodišnjeg D. M. rodom iz Viteza (BiH), osumnjičena za tri teška kaznena djela počinjena u Kaptolu, djelatnici PU virovitičko-podravske i PU požeško-slavonske uhitili su u šumskom predjelu na Papuku do kojega vodi oko pet kilometara duga cesta. Iz neslužbenih izvora doznajemo da je mladić povremeno boravio i radio za kutjevačkog poduzetnika koji ogrjevno drvo izvlači konjima iz nepristupačnih planinskih šuma.

Po svemu sudeći, mladić je automobilom stigao do mjesta na kojemu šumari drže konje i opremu. Kad je čuo da dolaze druga vozila, pokušao je pobjeći dublje u planinu. No policajci su ga uspjeli uhvatiti tristotinjak metara dalje na cesti. Kutjevački poduzetnik kod kojega je D. M. obavljao poslove u šumi na telefonski upit novinara o osumnjičeniku nije želio ništa reći, prekinuo je telefonsku liniju.

U Orahovici jučer nismo dobili potvrde ugostitelja da su mladići iz BiH, koji povremeno rade u šumi na Papuku, u njihovim lokalima činili nered ili veće probleme, a o događaju u Kaptolu znaju tek ono što su čuli iz medija.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije