Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pretjecao kolonu

Pijani mladić izazvao prometnu nesreću: Vozačica preminula u bolnici

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
01.05.2019.
u 21:03

Nakon nesreće 27-godišnjaku je izmjereno 1,54 promila alkohola u krvi. Izašavši iz automobila vikao je da nije on vozio

Danas u 16.10 sati u Županijskoj bolnici Čakovec preminula je vozačica osobnog automobila koja je sat prije sudjelovala u prometnoj nesreći u Ulici Bana Josipa Jelačića u Čakovcu. U sudaru dva osobna automobila četiri su osobe ozlijeđene i prevezene u bolnicu. 

Nesreću je izazvao 27-godišnjak sa šireg područja općine Mala Subotica. Udario je u automobil kojim je upravljala 63-godišnjakinja koja je kasnije preminula u bolnici. Nakon nesreće 27-godišnjaku je izmjereno 1,54 promila alkohola u krvi. Izašavši iz automobila vikao je da nije on vozio. Navodno je velikom brzinom pretjecao kolonu

Prema drugim informacijama, vozačica je usporila brzinu kako bi skrenula, i u tom je trenutku u stražnji dio njezina automobila naletio je 27-godišnjak. Više informacija znat će se u sutra.

Ključne riječi

Komentara 11

RE
reborn
21:30 01.05.2019.

Pijani vozač je pripadnik određene skupine dobro poznate po takvom stilu vožnje, a u krvi je imao visoku dozu "dječjeg doplatka".

OB
Oblivion
22:27 01.05.2019.

Napišite:CIGAN!!!! Čega se bojite? Manjina.?Goni tu bandu na polja da rade i budu korisni. Ako sam zbog toga rasist, jesam i to ponosan. Dosta je tih parazita na našoj grbači. Ajde admine, cigoljubac, može jedan ban!!!

MA
marli
18:08 01.05.2019.

Uvest zatvorske kazne za svaki prometni prekršaj ! Bez "pomoći" poznanika u ...........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije