Naslovnica Vijesti Crna kronika

Obiteljsko nasilje u Bjelovaru: Muškarac (64) pucao u partnericu (46)

Muškarac se dolaskom policije mirno predao te je odveden u posebne prostorije PU Bjelovarsko-bilogorske.
28. lipnja 2018. u 15:35 15 komentara 2176 prikaza
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Razmirica je sinoć oko 21 sat dovela do tragičnog događaja u kojemu je 64-godišnji muškarac vatrenim oružjem ozljedio 46-godišnjakinju.

Split Dvojica napadača koja su ranila oca i sina u istražnom zatvoru

Ona je hitno prevezena u Opću bolnicu Bjelovar i njeno točno stanje još je uvijek nepoznato, dok se muškarac dolaskom policije mirno predao te je odveden u posebne prostorije PU Bjelovarsko-bilogorske. Prema neslužbenim informacijama, oboje su lovci pa su samim time imali dozvolu za posjedovanje oružja, a što je točno dovelo do toga da se isto upotrijebi ustvrdit će se naknadnom istragom.

Također, izgledno je, ali ne potvrđeno, da je riječ o učiteljici razredne nastave 1. Osnovne škole Bjelovar koja je živjela sa svojim 18 godina starijim partnerom s kojim, navodno, nije bila u braku, a sve ukazuje na to da je riječ o obiteljskom nasilju.

Sve se odvilo u Bjelovaru u ulici Đure Basaričeka koju je policija sinoć zatvorila radi očevida. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, a prema navodima iz policije, pretpostavka je da će se zbog težine kaznenog djela koje bi se moglo okarakterizirati kao pokušaj ubojstva uključiti i Županijsko državno odvjetništvo.

Policija POKUŠAJ UBOJSTVA Kod Petrinje iz automatske puške pokušao ubiti 60-godišnjaka VUKOVAR Pokušaj teškog ubojstva: Automobilom namjerno sletio u Dunav
Goran Jančo je za svog partnera odabrao Croatia osiguranje
OSIGURANJE
Jančo: Stočarstvu smo posvetili svoje živote, pa farmu želimo sačuvati od rizika

A1 izdvaja za Vas

 • Deleted user:

  Oboje lovci gospoja predaje u školi, što?kako ubija srnu ili vepra.To je oboje za tešku psihijatriju.

 • Avatar rubinet
  rubinet:

  pročitavši naslov pomislio sam na onog pretilog,masnog,razvedenog glumca..no kasnije spazih 64.godišnjak..ipak to nije taj...

 • Avatar Dalmacija
  Dalmacija:

  Zaostala i divlja Balkanska zemlja. Strašno.