Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIO IM JE SUMNJIV

Turci zaustavili kamion s rotirajućim zagrebačkim tablicama pun sredstva za proizvodnju heroina

Screenshot
16.06.2021.
u 00:00

Dva kamiona zagrebačkih registracijskih oznaka zaustavljena su 11. lipnja na graničnom prijelazu Kapikule između Bugarske i Turske.

Turci su na granici s Bugarskom prošlog petka otkrili kamion zagrebačkih registracijskih oznaka u kojem je bilo skriveno više od 16 tona acetanhidrida. Riječ je o spoju koji se koristi u proizvodnji heroina.

Dva kamiona zagrebačkih registracijskih oznaka zaustavljena su 11. lipnja na graničnom prijelazu Kapikule između Bugarske i Turske, piše Index. 

Trebali su prevoziti 20 tona papira, no na granicu su došli bez plombe pa su carinici odmah skenirali kamione. U jednom su otkrili sumnjivu gustoću materijala nakon čega je kamion detaljno pregledan.

Prilikom pregleda utvrđeno je da vozač može zarotirati registracijske tablice pritiskom na gumb uz pomoć mehanizma koji je postavljen u prostoru za tablice.

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar acivij
acivij
00:18 16.06.2021.

Ekipa si umislila da su James bond 😁 Čini mi se da ovaj neće skoro kući! I ne mora, neka ga tamo gdje je..

RO
romobil
04:53 16.06.2021.

Eto čime se bave umjesto da gledaju nogometno prvenstvo.

5S
505.scrtom
09:08 16.06.2021.

to su mu dobro uvalili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije