Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomaže im ekonomski

Putin upozorio Ukrajinu: Ne radite ništa što se ne može popraviti kasnije

Putin
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
10.04.2014.
u 07:33

- Naši partneri u Europi su priznali legitimitet vlasti u Kijevu, ali ne čine ništa kako bi pomogli Ukrajini. Nisu dali niti jedan dolar ili euro - kazao je Putin

Ruski predsjednik Vladimir Putin je rekao da se nada kako će razgovori između Rusije, Ukrajine, EU i SAD sljedećeg tjedna dati pozitivan rezultat, ali je upozorio i prijelaznu ukrajinsku vladu da ne čini ništa što se "kasnije ne bi moglo popraviti", piše Guardian.

- Nadam se da će inicijativa ruskog Ministarstva vanjskih poslova za popravljanje situacije na bolje imati posljedice i da će rezultat biti pozitivan - kazao je Putin na sastanku vlade i dodao da se "nada da ukrajinska vlada neće učiniti ništa što se kasnije ne može popraviti".

Europa Ukrajini nije dala niti euro

Putin je kazao i da oni ne priznaju legitimnost nove ukrajinske vlade, ali će nastaviti svoju ekonomsku pomoć toj državi pogođenoj krizom i upozorio da to "neće trajati vječno", pišu RIA Novosti.

- Kao što znate, naši partneri u Europi su priznali legitimitet vlasti u Kijevu, ali ne čine ništa kako bi pomogli Ukrajini. Nisu dali niti jedan dolar ili euro - kazao je Putin i dodao da Rusija ne priznaje legitimitet vlasti "ali će nastaviti pružati ekonomsku potporu ukrajinskoj ekonomiji sa stotinama milijuna i milijardi dolara".

- Takva situacija, naravno, ne može trajati vječno - kazao je Putin.

>>U 48 sati ispraznite zgrade ili se suočite sa silom

>>Amerikanci su na karti trebali pronaći Ukrajinu! Jesu li uspjeli?

Komentara 69

JV
jvopivo
08:45 10.04.2014.

istina je da nisu nista dobili ne samo od eu nego od nikoga (nercunajuci 5 milijardi dolara ispod stola za potrebe revolucije),u zadnjih 20 godina nitko im nista nije dao niti pomogao osim rusije, zadnji puta poslje dogovora eu,rusije ii ukraine u 11, mj. dogovor je bio da ce im rusija i eu. pomoci,rusi su im u 12. mj. dali zajam od 3 miliarde dolara za plin koji ovi nisu nikad platili i jos uvijek neplacaju a plin stize redovitoi onda su se ameri umjesali i ostalo znamo, i samo za primjer ako se sjecas kad su ciparske banke bile duzne eu. ovi su dosli i rasprodali ciparske banke i naplatili se ali to tebe nezanima ,tebe jedino brine sto su rusi pravoslavci a o krimu da i nepricamo 59% rusa a referendum zavrsio sa" malo" vise za,jesi li cuo koliko je ukrainaca i tatara pobijeglo ili protjerano sa krima,nemoj cekati da cnn to objavi oni imaju vaznijeg posla pricati jedno teisto o nestalom avionu

Avatar Vladimir1204
Vladimir1204
08:15 10.04.2014.

Gdje su sad oni koji prodaju vjetar. Ukraini treba konkretno, od obecanja nista osim ludom radovanja.

JV
jvopivo
09:25 10.04.2014.

ovako o financijama i pomoci: us congress je odobrio 1 miliardu dolara,slovima:jednu sto znaci 1ili jednu(da necrtam) a ostalih 15estak dolazi iz imf-a i to sa uvijetima da se ce se ukrainci usr..i od muke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije