Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FIZIČKI NAPAD

Pritvoren mladić koji je teško ozlijedio taksista

Taksi
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
15.04.2019.
u 23:01

Napad se dogodio u nedjelju oko 5 i 30 kada je 23-godišnjak prvo verbalno napadao taksista tijekom vožnje, a nakon što ih je dovezao na odredište napadač je fizički nasrnuo na vozača

Mladić (23) koji je u nedjelju ujutro u Zagrebu napao taksista (51) i teško ga ozlijedio priveden je pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu, objavila je u ponedjeljak navečer zagrebačka policija nakon završenoga kriminalističkog istraživanja.

Napad se dogodio u nedjelju oko 5.30 sati, kada je 23-godišnjak je s prijateljem i prijateljicom nakon izlaska iz noćnog kluba, u Ulici Florijana Andrašeca, sjeo u ranije naručeno taxi vozilo kojim je upravljao 51-godišnjak. Tijekom vožnje je, bez povoda, verbalno vrijeđao vozača, a nakon što je taksist zaustavio vozilo na autobusnoj stanici u Ilici, te osumnjičenog zamolio da izađe iz vozila, jer su stigli na dogovoreno odredište, on je i fizički nasrnuo na njega.

Uhvatio ga je objema rukama za vrat, a kada se vozač pokušao obraniti, ponovno ga je napao, udarajući ga više puta rukama  po glavi. Nastavio ga je udarati i nakon što su obojica izašla iz vozila. U jednom trenutku 51-godišnji vozač je iz vatrenog oružja pucao u zrak, a osumnjičeni ga je nastavio udarati. I nakon što se vozač uspio ponovno vratiti u vozilo, 23-godišnjak ga je nastavio udarati kroz otvorena suvozačeva vrata.

Teško ozlijeđenom 51-godišnjaku liječnička pomoć pružena je u KB Sestre milosrdnice.

Policija je 23-godišnjaka osumnjičila da je počinio kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozljede i posebno izvješće dostavila Općinskom državnom odvjetništvu. 

Nesreća na autocesti A1 kod čvora Perković - prevrnuo se kamion

Ključne riječi

Komentara 9

ST
stefj
23:31 15.04.2019.

Lijepo u istražni zatvor, a onda optužba s maksimalnom kaznom. Primijeniti nultu stopu tolenrancije na nasilje, bez obzira što taksist nije žena, a čini se niti homoseksualac, pa nema razne aktiviste i organizacije da bi se zauzele za njega.

ZA
zagi101
23:29 15.04.2019.

tolko ga je tukao kao da ga želi ubiti

TR
trabant7
23:21 15.04.2019.

Ne ne, to je pokušaj ubojstva, pitam se čiji je sinek pa tako olakotno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije