Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okršaj u Zagrebu

'Makni pištolj!': Mladić na Črnomercu pretukao taksista, čuli se i pucnjevi

Ilustracija
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
15.04.2019.
u 13:49

Vozač je tijekom sukoba zaustavio auto i izašao kako bi spriječio daljnji napad, a za njim je izašao i 23-godišnjak koji ga je nastavio udarati. Vozač je tada iz vatrenog oružja pucao u zrak, nakon čega je na mjestu događaja pričekao dolazak policije.

Mladić (23) jučer je na zagrebačkom Črnomercu pretukao 51-godišnjeg taksista koji je zadobio teške tjelesne ozljede.

Kako je danas izvijestila policija, mladić je oko 5.30 sati tijekom vožnje taksijem fizički napao vozača nakon verbalnog sukoba suvozača s poznatim mu suputnicima na stražnjem sjedalu.

Vozač je tijekom sukoba zaustavio auto i izašao kako bi spriječio daljnji napad, a za njim je izašao i 23-godišnjak koji ga je nastavio udarati. Vozač je tada iz vatrenog oružja pucao u zrak, nakon čega je na mjestu događaja pričekao dolazak policije.

Liječnička pomoć 51-godišnjaku pružena je u KB-u Sestre milosrdnice, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Kriminalističko istraživanje je u tijeku. 

Portal Vijesti.hr objavio je snimku tučnjave koja, kako navode, kola društvenim mrežama. Videosnimka objavljena je najprije u jednoj zatvorenoj grupi na Facebooku, a onda se počela širiti ostalim društvenim mrežama.

Dok prima udarce u glavu, čuje se kako mu taksist govori: "Molim te ne čini to. Morat ću te ozlijediti!" Mladić ga uz psovke nastavlja udarati i viče mu da makne pištolj,

– Makni ga! Makni pištolj! – viče mladić, a nije stao ni nakon što je taksist pucao u zrak.

VIDEO Pokušali opljačkati mladiće, ovo nisu očekivali:

Ključne riječi

Komentara 27

VE
velikizec
14:24 15.04.2019.

Znaci ovaj je zadobio teske tjelesne ozljede i jos se bojao da ga ne upuca jer zna da bi sigurno zavrsio u zatvoru radi samoobrane. Te stoga mora dopustiti ovome da ga premlati. Ovo bi u Americi zavrsilo sa mrtvim 23-godisnjakom i kraj price.

AL
alphazulu99
14:03 15.04.2019.

Vrlo je opasno potegnuti oruzje, a ne pucati u napadaca.

NE
Neonacionalist
14:39 15.04.2019.

Kod nas je izgleda najbolje pustiti da te pretuku nadajući se da će napadač biti dovoljno milosrdan da te ne ozljedi preteško ili da će uspjeti doči Policija ako ju je netko stigao pravovremeno pozvati .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije