Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drastično raste

Policija u šumama zbog povećanog broja krađa drva

Drva
Foto: Ivica Beti
1/2
22.12.2015.
u 10:53

– Apeliramo na sve vlasnike šuma da obilaze svoje parcele, kako bi i na takav način, zajedničkom suradnjom, spriječili šumske krađe, pozivaju u PU međimurskoj

Od listopada do prosinca ove godine u Međimurskoj županiji počinjeno je 28 šumskih krađa sa štetom od više desetaka tisuća kuna.

Prošle ogrjevne sezone, od listopada do lipnja, zabilježeno je čak 237 šumskih krađa sa štetom od nekoliko stotina tisuća kuna! Sezonu prije toga evidentirano je 126 krađa, što znači da broj tih kaznenih djela drastično raste. Policijska uprava međimurska objavila je danas fotografije počinitelja uhvaćenih na djelu. 

Najugroženije lokacije u Međimurju su šumski predjeli zvani Parag, Šuma zelena, Siget, Čep, Škarje i Murščak, gdje policijski službenici svakodnevno obilaze šume, a surađuju i s inspekcijom.

Apeliramo na sve vlasnike šuma da obilaze svoje parcele, kako bi i na takav način, zajedničkom suradnjom, spriječili šumske krađe, pozivaju u PU međimurskoj.

>>Provaljeno u prostorije Caritasa u Vukovaru. Otuđeni božićni paketići

Ključne riječi

Komentara 3

SC
schwertransport
21:59 22.12.2015.

Tek sad ce se povecat broj krađa

SO
Soljženicin
11:35 22.12.2015.

Zima rekordno topla, a kradu se drva. Da možda u turističkoj sezoni ponovo ne osvanu čaplje kao suveniri duž obale!!!!!! Ili l kradljivci drva osluškuju prognoze vrača plemena Sioux koji kaže da će sljedeća zima biti još ledenija o ove mlačne studeni.

DU
Deleted user
15:25 22.12.2015.

Romi a brate mili dali njima itko moze stati na kraj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije