Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKE STRUJE

Drama na Dravi: Policija traga za mladićem, ispao iz kanua, rekao da ne želi pomoć pa nestao

fogedic
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/2
21.06.2021.
u 18:59

Muškarac koji je upozorio mladiće ubrzo je čuo vrisku iz rijeke te je brzo vratio jet-ski u vodu i došao do njih kako bi im pomogao

Skupina mladića subotu je odlučila iskoristiti za vožnju kanuima po rijeci Dravi kod Osijeka. Oko 17 sati jedan od kanua se prevrnuo, a mladić (30) koji je bio na njemu je nestao te policija još traga za njim. 

Kako doznaje Glas Slavonije, kanue su mladići porinuli u Dravu 300-tinjak metara uzvodno od Motonautičkog kluba Neptun kod betoniranog spusta za čamce. Muškarac koji se netom prije vozio na jet-skiju kazao im je da budu oprezni jer je taj dio rijeke opasan zbog privezanih brodova i jakih struja. Nakon što su krenuli ploviti po Dravi, posljednji kanu koji je isplovio se prevrnuo 15 do 20 metara od spusta, a u vodu je upalo troje muškaraca koji su odmah krenuli plivati prema obali. 

Muškarac koji je upozorio mladiće ubrzo je čuo vrisku iz rijeke te je brzo vratio jet-ski u vodu i došao do njih kako bi im pomogao. Kada je upitao i sada nestalog 30-godišnjaka za pomoć, kazao je da mu pomoć ne treba i da može sam doplivati do obale. Dolaskom na sigurno, ostali mladići i muškarac na jet-skiju u vodi su vidjeli samo prazan kanu, a 30-godišnjaku nigdje nije bilo ni traga. 

Mladići su odmah alarmirali policiju dok je muškarac na jet-skiju otišao u potragu za 30-godišnjakom. Ronioci su stigli na mjesto događaja pola sata od dojave, no potraga je bila neuspješna i u subotu i u nedjelju. 

VIDEO Toplinski val pred vratima: Temperature će dosezati do 38°C, evo do kada će trajati

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar patkovic
patkovic
21:28 21.06.2021.

puno znači u takvim situacijama obična zečepljena pet boca 2l sa komadom špage oko grljka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije