Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Darko Lončar Rus

Poginuo od eksploziva skrivenog u brusilici kojeg je postavio njegov brat

eksplozija
Foto: Nikola Čutuk/pixsell
1/9
16.09.2016.
u 14:15

Eksploziv je u brusilicu stavio njegov 64-godišnji brat, koji je time htio "kazniti" nepoznate provalnike koji su učestalo provaljivali u njegovu vikendicu na petrinjskom području i odvratiti ih time od daljnjih provala.

Pogibija poznatog sisačkog sportskog djelatnika Darka Lončara Rusa (68) u studenom prošle godine dobila je uznemirujući epilog. Siščanin je toga dana, u prijepodnevnim satima, poginuo u eksploziji u svojoj garaži u Ulici Tina Ujevića, a istraga policije pokazalo je da je uzrok eksplozije eksploziv sakriven u brusilici koju je nesretni Siščanin koristio.

Eksploziv je u brusilicu stavio njegov 64-godišnji brat, koji je time htio "kazniti" nepoznate provalnike koji su učestalo provaljivali u njegovu vikendicu na petrinjskom području i odvratiti ih time od daljnjih provala.

Nekoliko dana prije nesretnog događaja brat je stavio eksploziv u kučište jedne od dviju brusilica koje je posjedovao, a Darko Lončar je, ne znajući za to, otišao do vikendice 11. studenog, uzeo brusilice, te ih sutradan krenuo isprobati u svojoj garaži. Dogodila se eksplozija u kojoj je na licu mjesta 68-godišnji Siščanin, bivši hokejaš, poginuo.

Od tada je policija nastojala sklopiti dijelove mozaika, te je u petak objavila kako su dovršili kriminalističko istraživanje nad 64-godišnjim hrvatskim državljaninom, zbog sumnje da je počinio teško kazneno djelo protiv opće sigurnosti na štetu 68-godišnjeg državljanina RH, svoga brata te ga uz kaznenu prijavu predala u pritvor.

>>U eksploziji u garaži poginuo poznati sisački hokejaš Darko Lončar

Komentara 3

RA
radekbrod
19:54 16.09.2016.

oteto prokleti bilo i biti će

MX
Mister X
22:23 17.09.2016.

Gluplje ne i de iako zna da mu brat ima pristup kljuć od garaže i koristi taj prostor i alat ne obavjesti njega da je postavio zamku ... Nevjerovatno naivno .. Danas postoje daleko jednostavnije i efikasnije stvari kao štoo su skrivene kamere ili alarmni sa kojima se to riješi i uslikaju snime provanici ili zamke koje zgrabe za nogu kao medvjeda koja ozlijedi ali ovo da ubije nekoga nije dozvoljeno zakonom kud mu je brat stradao sad će i u zatvor koju godinu dvostruka tragedija jedne familije i sve zbog drskih lopova .

OS
osica
21:28 16.09.2016.

Kažu " Blago lu di a, njihovo je carstvo nebesko". Eksploziv u brusilicu , mogao je sebi u g.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije