Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
štrajk se nastavlja

Piloti i stjuardese CA odbili prijedlog za okončanje štrajka

štrajk (1)
Marko Prpić/PIXSELL
19.05.2013.
u 11:15

Piloti i stjuardese Croatia Airliensa odbili su večeras prijedlog uprave za okončanje štrajka koji se stoga nastavlja i sutra. Novi pregovori su zakazni sutra ujutro.

Piloti i stjuardese Croatia Airliensa odbili su večeras prijedlog uprave za okončanje štrajka koji se stoga nastavlja i sutra. Novi pregovori su zakazni sutra ujutro.

Piloti: Razmatramo ponudu koju smo dobili od uprave CA

Iako je još u petak uprava Croatie Airlinesa izričito odbila nastavak pregovora sa štrajkašima, odnosno članovima Sindikata kabinskog osoblja i Hrvatskog sindikata prometnih pilota zbog čijih potraživanja ostvarenja prava iz kolektivnog ugovora kompanija dnevno gubi milijun kuna, jučer navečer započela je nova runda pregovora između uprave i štrajkaša.

Potvrdio nam je tu informaciju Hrvoje Humek iz Sindikata kabinskog osoblja koji nije želio precizirati je li dijalog pokrenut s mrtve točke. Kazao je samo da će se pregovori nastaviti i tijekom današnjeg dana.

U popodnevnim satima uspjeli smo kontaktirati predsjednika Hrvatskih sindikata prometnih pilota Zorana Bilića koji nam je potvrdio da su od uprave kompanije dobili ponudu koju trenutno razmatraju.

- Pregovori traju i dobili smo ponudu koju razmatramo, no ne mogu vam otkriti njene detalje - kazao je Bilić.

>>'Tko ste vi da štrajkate? Kolege vodite u bankrot'

>>Otkrivamo: Svi računi šefa Croatije Airlinesa u Amsterdamu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije