Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNO U SABORU

Oporba nakratko okupirala govornicu; Lenart optužio Reinera da ne postupa jednako prema svim zastupnicima

Zagreb: Sabor raspravlja o izmjenama i dopuni Zakona o trgovini
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
08.12.2022.
u 16:54

Reiner ga je prozvao da stalno pokušava napraviti neki eksces, a Lenart uzvratio da je nepravedno ostao bez riječi

Oporbeni saborski zastupnici u četvrtak su nakratko „okupirali” saborsku govornicu solidarizirajući se s kolegom Željkom Lenartom (HSS), koji je ustvrdio da predsjedavajući Željko Reiner (HDZ) ne postupa na isti način prema svim zastupnicima. Lenartu je, naime, zasmetalo kad mu je Reiner izrekao prvu opomenu zbog dobacivanja iz klupe, a potom i skratio vrijeme za repliku te, uz još jednu opomenu, oduzeo mu riječ i izrekao mjeru udaljenja sa sjednice.

"Potući ću se i sa stražom ako treba i neću izaći, nećete me maltretirati i oduzeti riječ, imam svojih 30 sekundi”, poručio je Lenart Reineru. Zapitao ga je zašto HDZ-ovom Josipu Boriću prethodno nije dao opomenu i oduzeo riječ.

Reiner ga je prozvao da stalno pokušava napraviti neki eksces, a Lenart uzvratio da je nepravedno ostao bez riječi i pozvao kolege da mu se pridruže za govornicom i ne maknu dok Reiner ne povuče odluku.

Reiner to nije učinio nego je odredio 10-minutnu stanku, nakon koje su predstavnici klubova nastavili raspravljati o izmjenama Zakona o radu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije