Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tučnjava u Kotoribi

Napali ga prvo u kafiću, a onda i kod liječnika

Ilustracija
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
20.01.2020.
u 12:25

Iza šanka je 32-godišnjak uzeo pepeljaru i više puta udario zaposlenika po glavi.

Dvije su osobe ozlijeđene u tučnjavi u kafiću u nedjelju oko pola 1 sati u Ulici Stjepana Radića u Kotoribi. U tučnjavi je sudjelovalo troje muškaraca u dobi od 42, 32 i 24 godine. 

Utvrđeno je da su 32-godišnjak i 24-godišnjak ušli u kafić i od 42-godišnjeg zaposlenika zatražili piće za van, što je ovajk odbio. Nakon toga ga je 32-godišnjak šakom udario u glavu i započela je tučnjava u koju se uključio i 24-godišnjak. - Iza šanka je 32-godišnjak uzeo pepeljaru i više puta udario zaposlenika po glavi. Kako bi se obranio, zaposlenik je u jednom trenutku sa šanka uzeo nepoznati oštar predmet i njime mahnuo prema 32-godišnjaku i ubo ga u tijelo, nakon čega su napadači napustili lokal - kažu u PU međimurskoj. 

Kasnije je 32-godišnjak u pratnji nekoliko nepoznatih osoba zatražio liječničku pomoć u Kotoribi, kamo je po liječničku došao i napadnuti zaposlenik lokala koji je ponovno napadnut, no uspio s  obraniti uporabom "papar spreja". 

- U kafić je došla grupa muškaraca, pripadnici romske nacionalne manjine. Najprije su me molili da im posudim alkohol, a zatim da im prodam. Nisu imali ambalažu, a ja sam ih potom odbio. Nakon toga su krenuli vikati i praviti nered, pa sam im ponovio da im neću prodati ništa, budući da su uz sve to bili i pijani. Kada sam ih drugi puta odbio, nasrnuli su na mene. Pokušavao sam riješiti sve riječima, ali nije se moglo. Jedan me krenuo udarati šakama, a drugi mi je glavu razbio pepeljarom. Sve je bilo puno krvi, nisam ništa vidio od količine krvi koja mi se slijevala i po očima - ispričao je zaposlenik kafića za portal emedjimurje.

Lakše su ozlijeđeni 42-godišnjak i 32-godišnjak koji je zadržan na liječenju u Županijskoj bolnici Čakovec.

Provode se kriminalistička istraživanja. Video tučnjave možete pogledati ovdje.

Ključne riječi

Komentara 4

DM
drazen.muhvic
13:54 20.01.2020.

I? Što Kajtazi kaže na ovo? Kriv uposlenik jer kao osvjedočeni rasist nije miganima dao alkohol?

DU
Deleted user
18:50 20.01.2020.

zanima me tko je toliki rasista da je dopustio da se objavi da su napadači romi?... treba pod hitno povećati socijalnu naknadu, da ljudi mogu bezbrižno cugati i ostale dane u mjesecu...

AI
Ante III
15:13 20.01.2020.

To je demokracija.Kad manjine ugrozavaju vecinski narod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije