Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
između Orehovice i Šemovca

Policija privela vozača VW Passata koji je usmrtio majku četvero djece

Strava u Međimurju: Usmrtio pješakinju i pobjegao
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/2
20.01.2020.
u 15:28

Utvrđeno je da vozač brzinu nije prilagodio slabijoj vidljivosti zbog mraka i prometnoj situaciji na cesti, odnosno pješakinji na kolniku, pa se nije mogao pravovremeno zaustaviti.

Završila je potraga za vozačem koji je jučer oko 19.25 sati usmrtio 48-godišnju pješakinju i pobjegao. Međimurska policija privela je muškarca (57) koji je nesreću izazvao na cesti između Orehovice i Šemovca.

- Tijekom ranih popodnevnih sati u prostorije policije dovedena je osoba koja se dovodi u svezu s prometnom nesrećom u Orehovici - potvrdili su iz međimurske policije, piše emedjimurje.

Utvrđeno je da vozač brzinu nije prilagodio slabijoj vidljivosti zbog mraka i prometnoj situaciji na cesti, odnosno pješakinji na kolniku, pa se nije mogao pravovremeno zaustaviti.

Automobilom je udario u 48-godišnju G. B.  s područja općine Orehovica, majku četvero djece, koja nije bila označena nekim izvorom svjetlosti ili reflektirajućim materijalom. Utvrđeno je naknadno da je u prometnoj nesreći sudjelovao vozač VW Passata tamnije boje, godine proizvodnje od 1997. do 2000.

 

Komentara 3

GR
gragakarlovac
13:09 20.01.2020.

pijanac

BL
Blomberg
16:17 20.01.2020.

Sad odjednom pjesakinja nije imala svjetlece trake, taj doticni morao ju je svejedno vidjeti da je vozio normalno,no nadajmo se da ce se dobro oporaviti na prociscavanju cmara tamo kud ide.

RM
ruzica_mario
15:36 20.01.2020.

ime i prezime?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije