Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPLIT

Policija im pretraživala dom zbog droge pa pronašla ručne bombe

Ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
20.01.2020.
u 11:51

Osim manjih količina droge pronađene su i četiri ručne bombe

Od dvojice muškaraca (23) i (49) kod kojih je policija u izdvojenim akcijama u Splitu i Podstrani pronašla manje količine marihuane u pretragama su zaplijenjene i četiri ručne bombe pa su osim za drogu prijavljeni i zbog ilegalnog eksploziva, doznaje se u policiji.

Splitski policajci za droge najprije su dovršili kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom kojemu su još u četvrtak pretražili automobil i stan. Tom prilikom su u stanu pronašli ručnu bombu, a u vozilu dva grama marihuane. Policija je utvrdila i da je 23-godišnjak prošlog tjedna prodao 1,3 grama marihuane 50-godišnjaku kojega su policajci potom zatekli na ulici.

Protiv 23-godišnjaka je Općinskom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog prodaje droge i nedozvoljenog posjedovanja, eksplozivnih tvari nakon čega je doveden pritvorskom nadzorniku.

U pretrazi kuće 49-godišnjaka u Podstrani policajci su u petak, uz 2,2 grama marihuane, pronašli i tri ručne bombe. Za bombe je kazneno prijavljen, dok će za posjedovanje marihuane odgovarati prekršajno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije