Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rat narko bandi

Meksiko: Pronašli još 23 osakaćena tijela ubijenih

meksiko
Reuters
04.05.2012.
u 23:46

Policija pretpostavlja da su ih smaknuli pripadnici suparničke i moćnije bande Zetas, no još nije potvrđeno jesu li žrtve uistinu bile pripadnici maksičkog narkomiljea.

Najmanje 23 osobe ubijene su okrutnim metodama u meksičkom gradu Nuevo Lardo na granici s SAD-om. BBC prenosi da je devet tijela s vidljivim ozljedama od mučenja pronađeno kako vise sa mosta. Samo nekoliko sati kasnije otkriveno je još 14 obezglavljenih trupala u jednom napuštenom vozilu. Njihove su glave kasnije pronađene u kutijama ispred gradonačelnikova ureda, a na tijelima su pronađene poruke koje sugeriraju da su ubijeni bili pripadnici narko kartela Gulf.

Policija pretpostavlja da su ih smaknuli pripadnici suparničke i moćnije bande Zetas, no još nije potvrđeno jesu li žrtve uistinu bile pripadnici maksičkog narkomiljea.

U nasilju koje se veže za trgovinu drogom u Meksiku je od 2006. godine ubijeno 50.000 ljudi.

 

Komentara 3

TO
Toni50
10:31 05.05.2012.

Kako amerika sa agentima svojim pomaže da se riješi ili preuzme droga tko bi znao . Sistem riješavanja je kao borba protiv terorista. I uvjek njih okrivljuješ da su se oni međusobno pobili. To je jako uspiješno isto kao ii građanski ratovi pa i naš kada se sa podvalama pričama zavade strane da na kraju stvarno tako i dijeluju da se međusobno istrebljuju ! A uvjek se radi o jednome o lovi - pretvorbi mali ginu za interese pametnijih koji se bogate a od toga nemaju ništa sve dok neshvate onih par koji ostanu na kraju balade ...

VI
viviann
12:04 05.05.2012.

ne kužim zakaj konačno ne uvedu red tamo? zašto ne zatraže međunarodnu pomoć i pohapse sve članove bandi?

EL
ElCapitan
17:46 05.05.2012.

ako za nista drugo,,,amerika bi trebala trajno okupirati meksiko samo da uvede red i mir,,, da ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije