Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVLJENE FOTOGRAFIJE

Jeste li ga vidjeli? Zagrebačka policija traži starijeg muškarca zbog drske krađe!

Foto: PU zagrebačka
1/3
23.05.2019.
u 15:34

Policija moli građane da dojave korisne informacije o osobi s fotografije u najbližu policijsku postaju, na broj 192 ili putem e-pošte zagrebacka@policija.hr

Zagrebačka policija objavila je fotografije muškarca starosti između 65 i 70 godina, za kojeg pretpostavlja da raspolaže saznanjima o kaznenom djelu drske krađe počinjenom u lipnju prošle godine u Zagrebu nad 81-godišnjom ženom.

Nepoznati muškarac visok je oko 180 centimetara, starosti između 65 do 70 godina, srednje tjelesne građe, prosijede kratke kose, čeone ćelavosti, a u vrijeme nastanka fotografije bio je odjeven u zelenu majicu kratkih rukava s ovratnikom, svijetle hlače, dok je preko ramena nosio manju plavu torbicu. 

Foto: PU Zagrebačka

Policija moli građane da dojave korisne informacije o osobi s fotografije u najbližu policijsku postaju, na broj 192 ili putem e-pošte zagrebacka@policija.hr .

Kazneno djelo drske krađe na štetu 81-godišnjaknje počinjeno je 18. lipnja 2018. tako što je nepoznati počinitelj ušao za oštećenom u vežu zgrade u Gajevoj ulici te joj iz ruke istrgnuo dokumente i novac, izvijestila je zagrebačka policija navodeći da se za muškarca s fotografije pretpostavlja da raspolaže saznanjima o tom nedjelu.

Ključne riječi

Komentara 13

IJ
IJaSamAntinfašist
16:21 23.05.2019.

Ako je "drska" kradja e onda je za zatvor! Ako se krade preko stranke, onda je OK.

Avatar lopovskiadzovac
lopovskiadzovac
16:51 23.05.2019.

stara lopina možda neki adzovac

Avatar Untouchable
Untouchable
16:48 23.05.2019.

Josip Broz?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije