Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznuda

Dvojac prisiljavao 28-godišnjaka na teške krađe

lopov provala
photos.com
29.09.2010.
u 17:21

Ukupna materijalna šteta koju su počinili kaznenim djelima procijenjena je na oko 25 tisuća kuna.

Umaška je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad R.K., 33-godišnjakom iz Buja i F.C., 29-godišnjakom s područja Brtonigle utvrdila osnovanu sumnju da su počinili više kaznenih djela iznude na štetu 28-godišnjaka s područja Kaštelir-Labinaca i 13 kaznenih djela teške krađe provaljivanjem.

Osnovano se sumnja da su 33-godišnjak i 29-godišnjak prisiljavali 28-godišnjaka na činjenje kaznenih djela tako što su ga prijetnjom i fizičkim zlostavljanjem prisiljavali da zajedno s njima počini 13 kaznenih djela teške krađe provaljivanjem na području Novigrada.

Naime, u razdoblju od 8. srpnja do 25. rujna provalili su tri navrata u Terama u skladišni prostor i ukrali veću količinu ribe na štetu 51-godišnjaka iz Novigrada. U St. Rosellu su u dva navrata provalili u teretno vozilo i od 53-godišnjaka ukrali gorivo. Potom su u Paoliji, St. Bružadi i naseljima Bužiniji i St. Favi provalili u šest kuća iz čijih su unutrašnjosti ukrali prijenosno računalo, mobitele, novac i motocikl marke Honda NX 500 austrijskih oznaka koji je ubrzo pronađen na području Novigrada. U dva su navrata na dionici ceste u izgradnji Nova Vas - Ponte Porton iz radnih strojeva ukrali gorivo.

Ukupna materijalna šteta koju su počinili kaznenim djelima procijenjena je na oko 25 tisuća kuna.

Komentara 1

MM
Mladen Miletić
19:38 29.09.2010.

Dvojac prisiljavao 28-godišnjaka na teške krađe, jadnik morao je preteški križ da nosi kao Isus...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije