Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Dvojac prisiljavao 28-godišnjaka na teške krađe

Ukupna materijalna šteta koju su počinili kaznenim djelima procijenjena je na oko 25 tisuća kuna.
29. rujna 2010. u 17:21 1 komentara 3 prikaza
lopov provala
Foto: photos.com

Umaška je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad R.K., 33-godišnjakom iz Buja i F.C., 29-godišnjakom s područja Brtonigle utvrdila osnovanu sumnju da su počinili više kaznenih djela iznude na štetu 28-godišnjaka s područja Kaštelir-Labinaca i 13 kaznenih djela teške krađe provaljivanjem.

Osnovano se sumnja da su 33-godišnjak i 29-godišnjak prisiljavali 28-godišnjaka na činjenje kaznenih djela tako što su ga prijetnjom i fizičkim zlostavljanjem prisiljavali da zajedno s njima počini 13 kaznenih djela teške krađe provaljivanjem na području Novigrada.

Naime, u razdoblju od 8. srpnja do 25. rujna provalili su tri navrata u Terama u skladišni prostor i ukrali veću količinu ribe na štetu 51-godišnjaka iz Novigrada. U St. Rosellu su u dva navrata provalili u teretno vozilo i od 53-godišnjaka ukrali gorivo. Potom su u Paoliji, St. Bružadi i naseljima Bužiniji i St. Favi provalili u šest kuća iz čijih su unutrašnjosti ukrali prijenosno računalo, mobitele, novac i motocikl marke Honda NX 500 austrijskih oznaka koji je ubrzo pronađen na području Novigrada. U dva su navrata na dionici ceste u izgradnji Nova Vas - Ponte Porton iz radnih strojeva ukrali gorivo.

Ukupna materijalna šteta koju su počinili kaznenim djelima procijenjena je na oko 25 tisuća kuna.

dugogodišnji prijatelj i suradnik
Zaista tužno: Duško Lokin otkrio pravi razlog zašto nije bio na Kićinu sprovodu
HT e-Liga
INTERVJU
'Nakon uspjeha HT e-Lige, još jače ulazimo u e-gaming segment'
  • Mladen Miletić:

    Dvojac prisiljavao 28-godišnjaka na teške krađe, jadnik morao je preteški križ da nosi kao Isus...