Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svadbena zvona

'Dosad sam bila s 20 duhova, sada ću se i udati za jednog

vjenčanje
Getty Images
05.11.2018.
u 09:11

Britanka nije vjerovala da njihova veza može biti ozbiljna jer duhovi obično ostaju na jednom mjestu. Kad se morala vratiti kući, u avionu je osjetila da je on s njom...

Amethyst Realm (30) sada je otišla korak dalje. Ona, naime, tvrdi da je dosad imala seksualni odnos s 20-ak duhova. A sada se odlučila i zaručiti za jednog iz Australije. Planira veliku svadbu, ali i bebu.

Još u mladim danima tvrdi da je imala seksualne odnose s najmanje 20 duhova, ali nije tražila ozbiljnu vezu. No onda je otputovala u Australiju na poslovni put. Prilikom jedne šetnje, osjetila je prisutnost jednog duha i tada je sve počelo

"Mi smo srodne duše i to se nikad neće promijeniti", kazala je za The Sun.

Nije vjerovala da njihova veza može biti ozbiljna jer duhovi obično ostaju na jednom mjestu. Kada se morala vratiti kući, u avionu je osjetila da je on s njom. Nije mogla vjerovati da je krenuo za njom, ispričala je žena. 

"Nisam mogla vjerovati. Bila sam sretna i uzbuđena. Otišli smo u toalet aviona", rekla je za The Sun.

Amethyst tvrdi da su njezina obitelj i prijatelji prihvatili njezina zaručnika – zaručili su se nakon devet mjeseci.

"Nije kleknuo ispred mene, ali prvi put sam čula kako govori", ispričala je. Trenutačno biraju prstenje za vjenčanje, a njemu će dati priliku da ih odabere. Planiraju i veliku svadbu, a poslije toga i bebu.

"Energija duhova jača je nego kod živih muškaraca. To nije kao bilo koji drugi seks. Oni su mnogo senzualniji. Naravno, glavna razlika je u tome što ja njega ne vidim", tvrdi Britanka, prenosi Metro.

Video: Obitelj pretraživala rijeku pa se šokirali kada su vidjeli što su izvukli iz vode

 

Ključne riječi

Komentara 11

SL
slovenacfranc
11:33 05.11.2018.

Polovica Britanaca je rodjeno inzestom...pa me ne cudi!!

DU
Deleted user
11:13 05.11.2018.

Upravo ste dosegnuli novo dno debilizma... Čestitam... Kome ide nagrada Karolini ili Lindi?

IM
Immanuell
10:45 05.11.2018.

Amethyst (kakvog li imena) ima gadnih problema s vizijama, kod nje se materijaliziraju....... Znači duhovi se mogu seksat, ona to baš onako, osjeti i znači proizvode sjeme pa bi mogla dobiti i bebu........ Svašta sam čuo u životu, ali ovo je vrh vrhova....... 'Oće beba biti na nju i vidljiva ili nevidljiva ili polunevidljiva......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije