Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za 144.000 dolara

Prodaje ukletu kuću: Stubištem prolaze duhovi, čuju se glasovi 'buuu'

ukleta kuca
Foto: Zillow
20.12.2013.
u 08:27

Vlasnik Greg Leeson ističe kako je kuća 'malo ukleta, ništa posebno' i idealna za lovce na duhove.

Ako želite kuću u kojoj stubištem prolaze duhovi, a u kupaonici vas plaši glas koji uzvikuje 'buuu', trebali biste baciti pogled na oglas objavljen na Zillowu, internetskoj stranici za nekretnine.

Tamo, naime vlasnik iz Pennsylvanije prodaje 'ukletu kuću' za 144.000 dolara. Inače izgrađena je 1901. u viktorijanskom stilu. Vlasnik Greg Leeson ističe kako je kuća 'malo ukleta, ništa posebno' i idealna za lovce na duhove, piše NBC News.

Dakle, ono što biste s njom mogli dobiti, osim zidova i krova su, čudnovati zvukovi koraka, kucanja, zatim 'jedva primjetan' vrisak u 3:13 sati (jednom tjedno) te odraz zastrašujućeg lica u ogledalu koje vreba iza vas u kupaonici.    

Stoga se pitamo ako je ona  'malo ukleta' kakva bi onda trebala biti jako ukleta kuća.

>>Na francuskom eBayu prodaju ukletu kuću za 1 euro

Komentara 1

Avatar million
million
12:29 20.12.2013.

Mozemo li mi ovu ukletu vladu nekako unovciti ili pokloniti nekome ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije