Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loše brojke

Broj nezaposlenih u Zadarskoj županiji premašio 12 tisuća

zadar
Arhiva VL
11.03.2010.
u 20:25

Najviše je nezaposlenih među građanima Zadra, i to više od 70 posto.

Nezaposlenost u Zadarskoj županiji povećala se osjetno i u veljači. Naime, prema izvještaju Zadarskoga zavoda za zapošljavanje, nezaposlenih je u prošlome mjesecu bilo 12.068. U odnosu prema prošlom mjesecu, riječ je o povećanju broja nezaposlenih za više od dva posto, no prema veljači prošle godine novoprijavljenih nezaposlenih više je gotovo 13 posto.

Najviše je nezaposlenih među građanima Zadra, i to više od 70 posto, a u ukupnoj nezaposlenosti nakon Zadrana prednjače Biograđani i Benkovčani. Dobra vijest odnosi se pak na Pažane. U Pagu je, naime, nezaposlenih u veljači bilo manje 0,3 posto.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije