Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal u NBA ligi

Zvijezda koja se udvarala zanosnoj Hrvatici pod istragom je zbog silovanja

Foto: instagram.com/kporzee instagram.com/ines_nikic
31.03.2019.
u 08:32

Porzingis je svojoj susjedi navodno obećao 68 tisuća dolara u zamjenu za šutnju

Kristaps Porzingis, 23-godišnji košarkaš Dallas Mavericksa, nalazi se pod istragom zbog silovanja! Golemi Latvijac navodno je lani u svom penthouseu na Manhattanu spolno općio s neimenovanom djevojkom protiv njezine volje, a New York Post također prenosi da je dama s prijavom čekala jer joj je košarkaš obećao 68 tisuća dolara u zamjenu za šutnju.

Djevojka je inače Porzingisova susjeda, a u svoj dom ju je pozvao tek nedugo nakon što je naprasno prekinuo sezonu zbog ozljede prednjih križnih ligamenata.

Unatoč tome što je djevojka toliko čekala s prijavom, NY Post prenosi u nastavku da policija smatra kako njezina optužba nije neosnovana, pa NBA zvijezdu narednih tjedana čekaju vrlo neugodni trenuci. 

Podsjetimo, kada su Porzingis i djevojke u pitanju, o njemu se dosta pisalo i u hrvatskim medijima u lipnju 2017. godine budući da je tada preko društvenih mreža pokušao zavesti Ines Nikić, lijepu hrvatsku studenticu.

Nikić je košarkaševo udvaranje odbila, a ispostavi li se da je Porzingis daleko od džentlmena, ispat će da si je u životu napravila veliku uslugu.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar kruno60
kruno60
10:58 31.03.2019.

Zvijezde ne postoje. Taj izraz je plod ljudske gluposti.

DU
Deleted user
11:05 31.03.2019.

Nemojte me krivo shvatiti. Nisam za silovanja, ali brate ovih zadnjih godina žene vole biti "silovane" od strane bogatih pa tražiti novce. Nešto od toga su i bila silovanja, ali sigurno više od pola je izmišljeno.

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
08:52 31.03.2019.

Dama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije