Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iyayi Atiemwen

Dinamovac poriče optužbe i tvrdi kako nikoga nije silovao ni tukao

Iyayi Atiemwen
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/4
30.03.2019.
u 15:57

Vodim život koji se nimalo ne razlikuje od života mojih vršnjaka i zato me čude sve te optužbe, pogotovo od djevojaka s kojima sam imao sasvim normalan odnos. O samom događaju za koji sam osumnjičen ne mogu i ne smijem govoriti - rekao je Atiemwen

Policija je u srijedu privela Dinamova napadača Iyayija Atiemwena zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela silovanja!

Njegova bivša djevojka Iva Bošnjak je protiv 23-godišnjeg dinamovca podnijela privatnu tužbu. Atiemwen je noć proveo u pritvoru, a nakon obavijesnog razgovora u četvrtak je pušten na slobodu.

Iyayi Atiemwen
1/6

Nigerijac je u razgovoru za Jutarnji list objasnio u kakvom je odnosu bio s Ivom Bošnjak i što se dogodilo te večeri.

- Nije sporno da sam imao seksualnu vezu s tom ženom. Bio sam solo, ona je bila sama i viđali smo se na obostrano zadovoljstvo. Čudno mi je i životno neshvatljivo da ako sam ja nekoga navodno silovao, da ta osoba sasvim normalno dalje nastavi dolaziti k meni - kaže Atiemwen.

Dinamov igrač dao je svoju verziju što se dogodilo tog dana. Nakon vikenda što su ga proveli zajedno Atiemwen tvrdi da je Ivi rekao kako mu je potreban mir i da ne želi nastaviti.

- Ona jednostavno nije mogla prihvatiti da ne želim imati ništa ozbiljno. Dva dana prije Benfice došla mi je u stan s jednim velikim koferom. Da, pozvao sam je tada, ali ne da se useli, što sam pomislio kada sam vidio veličinu njezina kofera. Ostala je dva dana. Te sam srijede morao na stadion u karantenu pred utakmicu - rekao je Atiemwen.

- Kada sam se vratio s utakmice, rekao sam joj da se želim odmoriti i da nismo jedno za drugo. Počela je divljati, razbacala mi stvari po stanu, čak me i fizički napala. Zatim je otišla i mislio sam da je sve gotovo dok se nije pojavila policija. Pozvala ih je i pričekala ispred stana. Ma da je bilo i malo sumnje, policija bi me privela istu večer - tvrdi Iyayi Atiemwen.

>> Pogledajte sve o herojima koji su Dinamu osigurali europsko proljeće nakon 49 godina

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
17:00 30.03.2019.

Ukoliko se pokaže kako su optužbe na račun Atiemwena bile lažne, kazna za počinitelje treba biti jednaka kazni za djelo za koje se tereti Atiemwen.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
23:07 30.03.2019.

Čudna su ta silovanja meni pogotovo bivše djevojke ? Imaš curu s kojom imaš intimne odnose i sad bi ju nakon toga trebao silovat ? Maloj se ne radi nego bi se šlepala !

Avatar NeNormalan
NeNormalan
19:39 30.03.2019.

Nasilje nema opravdanja, ako je to napravio cipelu u guzicu i natrag u Afriku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije