Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetna liga

Zubac sjeo na hrvatsku klupu iako nije morao, Hezonja se sakrio iza glasnogovornice

Mario Hezonja
Foto: Dražen Brajdić
1/7
10.07.2019.
u 09:18

Izbornik Veljko Mršić iskoristio je priliku i razmijenio telefonske brojeve s igračem za kojeg su nam u HKS-u govorili da je neko vrijeme bio nedostupan

Nakon Bojana Bogdanovića, Ivice Zubca i Ante Žižića, na Ljetnoj NBA ligi pojavio se i Mario Hezonja (24, 203 cm). Nije on tu da bi igrao za ljetnu momčad svog novog kluba Portlanda, već da bi bio podrška tom istom sastavu.

Uostalom, novi je igrač u momčadi pa je dobro da se što prije upozna sa ljudima iz kluba, ali i sa budućim suigračima.

Budući da za nacionalne hrvatske medije nije govorio već tri godine, pristupili smo mu na poluvremenu i zamolili ga za kratak razgovor.

Obećao je da ćemo to učiniti poslije utakmice kada se pak pojavio s klupskom glasnogovornicom koja ga je odvela dobacujući nam "no media today".

>>> Pogledajte što je o novom ugovoru za Večernji kazao Bojan Bogdanović

Ako smo dobro razumjeli, netko od njih dvoje spomenuo je "sutra" no nama sve to liči na "malo sutra".

Nadamo se da to isto neće doživjeti i hrvatski izbornik Veljko Mršić kojem je Hezonja obećao javiti se. Kada je čuo da je Hezonja u dvorani, Mršić je došao iz hotela.

On i Mario razmijenili su brojeve i za nadati se je da će se to uistinu dogoditi i da će "Super Mario" od sada biti dostupan hrvatskome izborniku i čelnicima Hrvatskog košarkaškog saveza koji su nam se žalili da do njega ne uspijevaju doći jer im se ne javlja.

Za razliku od Hezonje, centar LA Clippersa Ivica Zubac (22, 216 cm) čini se izrazito dostupnim. Momak koji je prije par dana potpisao četverogodišnji ugovor na 28 milijuna USD došao je u dvoranu u hrvatskoj majici i, premda to nije morao, sjeo na hrvatsku klupu kako bi bio podrška svojim reprezentativnim kolegama u utakmici protiv Oklahome.

Štoviše, Zubac je na poluvremenu bio i u svlačionici i on je čovjek na kojeg će izbornik Mršić očito moći ozbiljno računati u eventualnim olimpijskim kvalifikacijama u ljeto 2020.

Foto: Dražen Brajdić

Komentara 6

Avatar comandante
comandante
10:10 10.07.2019.

a zašto ga molite?zašto se ponižavate? tko je on? sebični pritupi basketaš

ST
stomugromova
17:16 11.07.2019.

Rođeni gubitnik i precijenjeni košarkaš Mario Hezonja, jedva je osigurao najniži NBA ugovor na godinu dana,a već je bio na putu kući u Europu.To je igrač koji se nikad nigdje nije dokazao.On je igrao dobro jedino onda kad je to bilo nebitno. Kad je bilo bitno,on nikad nije pravio razliku.Od Barcelone,Orlanda,NewYorka pa do repke kad je igrao.Niti kod jednog trenera se nije dokazao.On jednostavno nema potrebnu inteligenciju za igrati vrhunsku košarku.Jedino ima fizikalije,koje npr. jedan Nikola Jokić nema ili Luka Dončić ,ali imaju vještinu i inteligenciju i tu je ogromna razlika između njih kao all star igrača i Hezonje koji jedino može biti grijač klupe.Ono što mene osobno smeta je što se uopće njega poziva u reprezentaciju,nakon što je nekoliko puta odbio.Dolaze mladi klinci koji imaju ono što on nema ,a to je talent. Ignorirajte ga jer od njega nikad ništa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije