Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ODMORU

Zločin iz strasti? Nogometaš ubijen hicima iz pištolja

pištolj
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
01.06.2018.
u 21:26

I dok je Penaranda podlegao ozljedama, njegov je suigrač Heissen Izquierdo ozlijeđen, ali je preživio napad.

Kolumbijski nogometaš Alejandro Penaranda Trujillo (24) ubijen je hicima iz vatrenog oružja u ranim jutarnjim satima u petak u gradu Caliju, piše Goal.

Nogometaš drugoligaša Cortulue nalazio se u tom gradu na odmoru zajedno s još dvojicom suigrača. Tragedija se dogodila u El Valladu, kvartu u Caliju, u domu Cristiana Alexisa Borje, nogometaša meksičke Toluce. I dok je Penaranda podlegao ozljedama, njegov je suigrač Heissen Izquierdo ozlijeđen, ali je preživio napad.

"Prema preliminarnoj istrazi, meta napada bili su preminuli Alejandro te Izquierdo. Zasad je pretpostavka kako je ovo zločin iz strasti jer sumnjamo da je u sve upletena jedna ženska osoba koja je trebala biti na zabavi, ali nije bila. Istraga će otkriti o čemu je točno riječ", poručio je šef policije Hugo Casas.

Penaranda je debitirao 2013. godine za Atletico Nacional te osvojio dvostruku krunu u tom klubu. Otišao je zatim u America de Cali i pomogao im u povratku u prvu ligu. U Cortuluu je prešao nakon što je zbog nediscipline završio svoju priču u Caliju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije