Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDI IH DALEKO

Rekordne premije: Evo koliko je Vučić obećao igračima Srbije ako osvoje SP

Srbija
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
01.06.2018.
u 18:40

Vučič je napomenuo da je prije Olimpijskih igara u Riju prognozirao da će Srbija osvojiti osam medalja, što se i ostvarilo, a sada misli da će srpski nogometaši otići puno dalje nego što im mnogi prognoziraju.

Srpski predsjednik Srbije Aleksandar Vučić osigurao je rekordne nagrade za srpsku nogometnu reprezentaciju Srbije na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a obećao je da će nogometašima i stručnom stožeru dati 10 milijuna eura ukoliko osvoje naslov svjetskog prvaka. 

Vučić je u Beogradu upriličio prijem za nogometaše, kojima je obećao i pet milijuna eura za plasman u finale, te pola milijuna eura ukoliko Srbija prođe skupinu u kojoj su još Brazil, Švicarska i Kostarika. 

- Ne mislim da je to za vas presudan novac, mnogi od vas su mnogo više zaradili u životu, ali smo htjeli  da vam pokažemo koliko je važno za cijelu našu zemlju da je predstavljate na najbolji način, da se borite za crveno-plavo-bijelu boju i himnu i svakog građanina. Mi ćemo odavde sa strepnjom ali i nadam se uz mnogo radosti, pratiti svaku utakmicu - kazao je Vučić, koji je dodao kako očekuje dobre vijesti iz Rusije jer "su nogometaši dobri momci iz dobrih obitelji".

Srpski predsjednik je napomenuo da je prije Olimpijskih igara u Riju prognozirao da će Srbija osvojiti osam medalja, što se i ostvarilo, a sada misli da će srpski nogometaši otići puno dalje nego što im mnogi prognoziraju.

- A pritom se podrazumijeva uvjerljiva pobjeda nad Švicarskom - kazao je Vučić, koji je dobio na poklon loptu i dres sa potpisima svih reprezentativaca.

Ključne riječi

Komentara 18

RO
robertbruckner
22:52 01.06.2018.

S. azilant bukovica, to se velji drek a ne govna to si ti hihihihihihhi

ST
stimo
19:16 01.06.2018.

nijedan red iz kampa HR repke samo srbija brale mozete vi jos nize

U1
ursus_1212
20:03 01.06.2018.

Mogao je obećat sve pare ovog svijeta, ionako nema ništa od toga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije