Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo - Hajduk

Za kupljenu ulaznicu za derbi na dar originalni dres

\'26.02.2011., Karlovac - Nogometna utakmica 19. kola Prve HNL izmedju NK Karlovac i NK Dinamo. Mario Situm, slavlje. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL\'
Sanjin Strukic/PIXSELL
14.03.2011.
u 12:55

U prednosti će biti oni koji prije kupe ulaznice jer će dobivati nove garniture dresova, dok će darovi za one koji ulaznice nabave kasnije biti manje vrijednosti

Na današnjoj konferenciji za medije ipak se nije pojavio izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić, no direktor kluba Damir Vrbanović predstavio je akciju plavih za veliki derbi s Hajdukom kojom žele privući što više gledatelja u Maksimir.

Tako se već za ulaznicu po cijeni od 100 kuna za zapadnu tribinu može dobiti originalni plavi dres Dinama, dok ulaznica za istočnu tribinu (70 kuna) jamči zlatni Dinamov dres.

U prednosti će, ističu iz kluba, biti oni koji prije kupe ulaznice jer će onda dobivati nove garniture dresova, dok će darovi za one koji ulaznice nabave kasnije biti manje vrijednosti.

Komentara 7

AS
assssssstttii
13:52 14.03.2011.

Samo ako i Brunkec (Marić) dođe u zlatnom dresu. Sve imamo, i suce i HNS i titulu.

VI
vidimškoj
16:08 14.03.2011.

dres od po sve od 8 kuna,to se nudi danas i sutra,preksutra uz dres ide i pivo a petak i subotu uz sve to dobijete i mješano meso. Kji klub,a šta da nemaju suce ????? Igrači bi sami prali dresove i kosili travu.

CU
cupus
22:24 14.03.2011.

Kokosari [Boysi ]su konacno od...bali jos da ode PROSTAK pa bi bio pravi DINAMOOO

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije