Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STADION I SPORT

VIDEO Škoro: Stavimo cijene ulaznica na tisuću kuna i riješimo problem novaca

Zagreb: Miroslav Škoro održao konferenciju za medije na temu "ZeleNaši"
Bruno Fantulin/PIXSELL
22.05.2021.
u 14:11

- Potvrdio sam da ćemo graditi stadion i to sada ponavljam. Što se tiče ostalih sportova, sve će biti drastično drukčije nego što je bilo do sada - rekao je Škoro

Tomislav Tomašević i Miroslav Škoro će u drugi krug lokalnih izbora za gradonačelnika hrvatskog glavnog grada - Zagreba. U toj utrci Tomašević ima veliku prednost, a potvrđuju ju i komentari javnosti i političkih analitičara. No, predsjednik Domovinskog pokreta i dalje ne odustaje.

Danas je na konferenciji za medije održanoj na zagrebačkom Zrinjevcu Škoro pričao o problematici sporta, s naglaskom na, zapravo, sve osim stadiona, iako je to, naravno, goruća tema.


 

- Potvrdio sam da ćemo graditi stadion i to sada ponavljam. Što se tiče ostalih sportova, sve će biti drastično drukčije nego što je bilo do sada - započeo je Škoro.

Po pitanju teme novca i nedostatka istog, Škoro je iznimno ambiciozan.

- Nema ukidanja novaca. Mi ćemo stvoriti još novaca. Možemo zaraditi na plastičnim bocama iz smeća, na kompostu, na bezbroj pozicija i onda te novce transferirati, prije svega onima koji su potrebiti, a nakon toga onome što je potrebito svakom od nas. Sport je jedna od tih stvari, kultura je jedna od tih stvari. Isto tako, moramo biti svjesni što je amaterski, a što profesionalni sport - rekao je Škoro, pa nastavio:

- Mi nećemo kokošariti kao što se kokošarilo do sada. Za Boga miloga, dođu ti ljudi koji se sada na izborma predstavljaju kao neke moralne vertikale i izvlače na desetke milijuna kuna iz državnog i gradskog proračuna, a neke sportske zajednice dobiju nekoliko tisuća kuna i svaku kunu moraju opravdati. To mora stati i ja ću to zaustaviti

Na kraju je na vrlo zanimljiv način opisao kako se može doći do više novaca.

- Može se zaraditi, ja sam poduzetnik. Napravite jednu nogometnu utakmicu Hrvatske ili Dinama i stavite da karta bude tisuću kuna, pa tu ćemo već ostvariti milijune kuna. Kad budemo otvarali stadion, ma možemo i mi igrati ako treba, stavimo kartu na osam tisuća kuna i došli bi građani Zagreba

POGLEDAJTE VIDEO:

Ključne riječi

Komentara 4

AZ
antonio.zubic.kr
20:23 22.05.2021.

Ke buznismen?

AP
apathylolz
19:35 22.05.2021.

Boze budale. Zasto tisucu kuna? Zasto ne 100. 000 kuna pa cemo zaraditi milijarde!

RO
roland
16:49 22.05.2021.

Aktivisti i zviždači ne mogu voditi ljude. Niti Tomašević može voditi Zagreb, niti Zadravec 5 radiologa. Tomašević će dobiti izbore i onda će vidjeti razliku između aktivizma i rukovođenja. Prvi će ga izdati njegovi koji očekuju da će ih Tomašević postaviti na mjesta gdje ima novca. Ali da bi nekoga postavio, nekome moraš dati otkaz, a to je malo teži posao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije