Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STADION I SPORT
Povratak na članak

VIDEO Škoro: Stavimo cijene ulaznica na tisuću kuna i riješimo problem novaca

- Potvrdio sam da ćemo graditi stadion i to sada ponavljam. Što se tiče ostalih sportova, sve će biti drastično drukčije nego što je bilo do sada - rekao je Škoro

Komentari 4

AZ
antonio.zubic.kr
20:23 22.05.2021.

Ke buznismen?

VL
AP
apathylolz
19:35 22.05.2021.

Boze budale. Zasto tisucu kuna? Zasto ne 100. 000 kuna pa cemo zaraditi milijarde!

VL
RO
roland
16:49 22.05.2021.

Aktivisti i zviždači ne mogu voditi ljude. Niti Tomašević može voditi Zagreb, niti Zadravec 5 radiologa. Tomašević će dobiti izbore i onda će vidjeti razliku između aktivizma i rukovođenja. Prvi će ga izdati njegovi koji očekuju da će ih Tomašević postaviti na mjesta gdje ima novca. Ali da bi nekoga postavio, nekome moraš dati otkaz, a to je malo teži posao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.