Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI TV

VIDEO Petković otkrio detalje teškog razdoblja: Nisu bili korektni, povratak me izvukao iz blata

Bruno Petković na Večernji TV-u
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/9
18.10.2019.
u 20:30

Pokušavam biti koristan za momčad i prenijeti vještine da pobijedimo u svakoj utakmici. Moji su ciljevi da osvojim Svjetsko prvenstvo i Ligu prvaka, to su najviša dostignuća, da budeš najveći na svijetu

Nije tajna da je trenutačno jedno od najvećih imena hrvatske napadačke scene dinamovac Bruno Petković.
U posljednje je vrijeme ponudio nekoliko dobrih partija, zabijao petom, razveselio mnoge navijače, kako Dinamove tako i one reprezentativne, a u razgovoru za Večernji TV otkrio je detalje iz svoje karijere, ali i planove.

Razdoblje u kojem je igrao u Italiji (od 2013. do 2018. godine), gdje je igrao prije povratka u Hrvatsku, na neki je način obilježilo njegovu karijeru. Tamo nije previše zabijao, imao je problema s menadžerom, kontinuitetom igranja...

>>> Pogledajte što je sve rekao Bruno Petković na Večernji TV-u

– Nisu bili korektni u dosta situacija, a ta s ugovorom i menadžerom jedna je od njih. Ne vraćam se na to. Pokušavam sve negativno ostaviti u prošlosti. Pokušavam živjeti s onom da je svako zlo za neko dobro. Sadašnji menadžer preuzeo me nakon prve godine u Italiji. Preuzeo je mladog, nedokazanog igrača u tom trenutku u bezizlaznoj situaciji. Izvukli smo se iz tog blata i krenuli dalje. Često je inzistirao na mojem povratku u Hrvatsku, govorio je da će mi to pomoći mentalno. Taj se povratak pokazao kao pun pogodak. Imao je dobru strategiju, planski je razmišljao. Vjerujem da je sve ispalo idealno – kaže Bruno pa se osvrće i na igranje u Seriji A.

Tamo je nastupao za Cataniju, Trapani, Virtus Entellu, Reggianu, Bolognu i Hellas Veronu u kojoj se nije nazabijao previše.

Visoki ciljevi

Njegovi osobni ciljevi su ambiciozni.

– Još nisam ništa napravio, nisam zvijezda i tako se i ne osjećam niti se predstavljam. Utakmica s Anderlechtom bila je praktički moj debi u Europi. Bio je to dobar osjećaj. Utakmica koja mi je dala do znanja i potvrdila ono što sam o sebi mislio. Gradio sam vjeru u samog sebe i to je izašlo na vidjelo svima ostalima. To je ljudima bila neka prekretnica. Trebalo je naći konstantu da takve utakmice budu stalno. Pokušavam biti koristan za momčad i prenijeti vještine da pobijedimo u svakoj utakmici. Moji su ciljevi da osvojim Svjetsko prvenstvo i Ligu prvaka, to su najviša dostignuća, da budeš najveći na svijetu. To je cilj iza svega. Rad sigurno dođe na naplatu. Ne želim da bude usporedba između Modrića i mene jer on je najbolji, a ja sam jako daleko. No radom se sve može postići – rekao je Bruno koji se za kraj osvrnuo i na navijače, ali i pitanje nacionalnog stadiona te igranje utakmice Hrvatske protiv Slovačke u kvalifikacijama za Euro 2020. godine na Rujevici.

Što je još rekao za Večernji TV pogledajte u videu iznad.

>>> Pogledajte što je nakon utakmice s Mađarskom rekao Bruno Petković

 

 

 

 

Komentara 8

Avatar morski
morski
20:37 18.10.2019.

Bruno Petković - Legenda u nastajanju !!!

Avatar Gab Dissenter
Gab Dissenter
21:30 18.10.2019.

Grande Bruno.

DE
derin
00:58 19.10.2019.

Ovaj se momak mora prestati igrati nogometa, već početi biti ozbiljan na terenu, ako igra centralnu špicu, ne može letjeti za loptom trideset metara od gola. Ova priča s njim me podsjeća na period kad smo ostali bez Šukera i Bokšića, pa je Balaban dobio ozbiljnu priliku. Svi ovi koji ga uzdižu nek se samo sjete Eduarda u dresu dinama i Mandže protiv Ajaxa. Ima on još puno raditi do tog nivoa. Ustvari jedva čekam da lik ode van, pa da ga vidimo realno. Ali bolje ikakav centralni napadač u reprezentaciji, nego nijedan i nevjerojatno da na klupi nemamo drugog centralnog napadača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije