Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I ona je na meti

Udvara joj se netko koga svi znamo: 'Možda mu dam broj, dečko uopće nije ružan'

Oriana Marzioli
Foto: instagram.com/orianagonzalezmarzoli
06.03.2020.
u 11:07

Marzioli je priznala da se neki od igrača Reala zanima za nju, pa istaknula da je riječ o vrlo poznatom nogometašu

Čini se da suigrači Luke Modrića imaju podosta vremena za tipkanje po Instagramu. Tek što je američka pornoglumica Lana Rhoades otkrila da joj poruke šalje neki od Modrićevih suigrača, javila se i prekrasna Venezuelanka Oriana Marzoli, reality zvijezda i, kako se to već danas kaže, influencerica.

Marzoli je priznala da se neki od igrača Reala zanima za nju, pa istaknula da je riječ o vrlo poznatom nogometašu kojeg nije teško prepoznati na ulici čak i onim ljudima koji ne prate nogomet.

Naravno, njegov identitet nije otkrila, ali je zato kazala da razmišlja o tome da mu usliši želju i proslijedi svoj telefonski broj jer, citiramo, dečko uopće nije ružan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La ambición desmedida siempre termina en la pérdida de algo* ✒️ Vestido: @houseofcbes 👗

A post shared by ORIANA MARZOLI (@orianagonzalezmarzoli) on

– Ne pratim nogomet, ali znam tko je. Kao što bi i svatko na cesti prepoznao Cristiana Ronalda ili Davida Beckhama – rekla je mlada dama, koja je karijeru gradila u nekoliko vrlo popularnih reality emisija.

Koji bi to od njih mogao biti, ostaje nam svima da nagađamo. Spomenuta Rhoades o svojem udvaraču otkrila je ipak toliko da ima 43 milijuna pratitelja na Instagramu, što je sjenu sumnje bacilo na Marcela i Garetha Balea.

Komentara 1

Avatar southman
southman
11:50 06.03.2020.

Možda je vlasnik ZL ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije