Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez luke, Mandže...

U Južnu Koreju neće ići pola momčadi

Srbija - Hrvatska (1)
Marko Lukunić/Pixsell
07.09.2013.
u 11:24

- Nije isključeno da u za utakmicu u Južnoj Koreji pozovem još nekoga iz Prve HNL, bude li tako, ti bi nam se igrači trebali priključiti u Parizu

Hrvatski nogometaši u subotu ujutro lete iz Beograda u Pariz, gdje će presjesti na zrakoplov za Seoul. Nakon desetak sati leta tamo će prespavati, pa sljedećeg dana odletjeti u dva i pol sata udaljeni Jeonju, u kojem će u utorak u 13 sati po našem vremenu odigrati utakmicu s Južnom Korejom.

- Na toj utakmici mogu koristiti samo 17 igrača i trebalo bi me \"objesiti za jaja\" ako odvedem i jednoga igrača više nakon ovakve utakmice! Sigurno je da Modrić i Mandžukić ne putuju u Koreju, vjerojatno ni Pletikosa (supruga mu treba roditi), Šimunić (umor) i Rakitić (ozljeda prepona), a konačan popis putnika znat ćemo tek u subotu ujutro, nakon što vidimo u kakvom su stanju ostali igrači – rekao je Štimac i nastavio: - Nadalje, izbornik mlade reprezentacije Niko Kovač treba Halilovića, Rebića, Bubnjića i Kovačića, pokušat ću učiniti sve da mu izađem u susret. Stoga nije isključeno da u za utakmicu u Južnoj Koreji pozovem još nekoga iz Prve HNL, bude li tako, ti bi nam se igrači trebali priključiti u Parizu. Tko god bude igrao u utorak, tražit ću pozitivan rezultat, koji nam je važan za koeficijent i plasman na Fifinoj ljestvici – pričao je Štimac. Konferencija za novinare, inače, održana je u dvorani SD \"Crvena zvezda\", smještenoj ispod sjeverne tribine(!?) i udaljenoj 500-tinjak metara od novinarskih mjesta na zapadnoj tribini Marakane. Do te smo se dvorane probijali kroz masu ljutitih domaćih navijača koji su napuštali stadion. Hodajući uz kordon specijalaca, izbjegavali smo bilo kakvu međusobnu komunikaciju, da ne bismo naletjeli na neke divljake. U gotovo savršenoj organizaciji utakmice visokog rizika, bio je to jedini, ali nemjerljivo veliki propust domaćina i sreća je što na kraju nitko od hrvatskih novinara nije nastradao u toj silnoj gužvi. Usput, ni internet nije bio u funkciji, pa smo izvještaje s beogradske utakmice poslali u Zagreb uz niz problema. (pj)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije