Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cedevita

Tomas ostaje, klub će ga čekati da se oporavi

'05.09.2010., Zagreb - Povratak hrvatske kosarkaske reprezentacije sa svjetskog prvenstva u kosarci koje se odrzva u Turskoj. Hrvatska reprezentacija ispala je u osmini finala. Marko Tomas Photo: Davo
'Davor Puklavec/PIXSELL'
17.08.2012.
u 19:45

U Košarkaškom klubu Cedeviti odlučili su čekati da se Marko Tomas oporavi od operacije pete metatarzalne kosti koja će uslijediti ovih dana.

Po procjeni klupskog liječnika dr. Tomislava Cerovečkog, oporavak bi trebao trajati šest do osam tjedana.

- Dogovorili smo se s Markom da će proći vrhunski liječnički tretman koji ćemo mu osigurati i koji će ga odvojiti od parketa samo na početku sezone - izvijestio je sportski direktor kluba Matej Mamić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije