Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOBAN VUČE KONCE

Talijanski mediji: Ante Rebić je prošlost, u Milan stiže novi sjajni Hrvat!

Ante Rebić
Foto: Screenshot/Twitter
1/5
31.12.2019.
u 12:19

Talijanski mediji pišu da se radi na odlasku hrvatskog napadača iz Milana i da bi njegov novi (a i stari) klub trebao biti Eintracht iz Frankfurta.

U posrnulom velikanu Milanu ovih je dana prometno. Crno-crveni doveli su švedskog veterana Zlatana Ibrahimovića, a na izlaznim vratima je naš Ante Rebić.

Talijanski mediji pišu da se radi na odlasku hrvatskog napadača iz Milana i da bi njegov novi (a i stari) klub trebao biti Eintracht iz Frankfurta.

Podsjećamo, Rebić je bio sjajan u Eintrachtu, a onda je stigao u Milan na dvogodišnju posudbu. No, u Italiji nije puno toga pokazao i čini se da odlazi nakon polusezone.

Istodobno, Milan želi dovesti i Bornu Barišića koji igra sjajno pod Stevenom Gerrardom u Rangersima. Sportskom direktoru Milana Zvoni Bobanu to nije promaknulo i rado bi ga vidio na San Siru.

Ključne riječi

Komentara 4

IL
ilijan1a
14:56 31.12.2019.

Milan je u banani od kad je veliki vođa otišao

ČI
čikaga3
15:18 31.12.2019.

Boban nema pojma u rukovođenju.

RI
Rizlman
13:51 31.12.2019.

Boban vuče konce, Milan na 11. mjestu s 21 bodom a Juve i Inter na čelu imaju 42 boda, dakle duplo više, Atalanta je peta i ima 10 bodova više od Milana a Cagliari na šestom mjestu, zadnjem koji vodi u Europu i to uvjetno ima 8 bodova više. Kakav Boban, to je promašaj malo jači.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije