Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENI NA KLUPI

Talijani se posvađali zbog Ante Rebića, padale žestoke uvrede na račun Hrvata

Ante Rebić
Foto: Screenshot/Twitter
1/5
28.10.2019.
u 10:00

Njega i Maldinija kao glavne ljude za igračku križaljku navijači kritiziraju zbog lošeg ljetnog prijelaznog roka jer većina dovedenih igrača nije opravdala povjerenje

Ante Rebić ovog se ljeta preselio iz Njemačke, iz tamošnjeg prvoligaša Eintrachta iz Frankfurta, gdje je igrao sjajan nogomet, u talijansku ligu Serie A, u redove posrnulog diva Milana. 

Kao ni u prvom dolasku u susjednu državu, ni ovaj put Rebiću ne ide baš najbolje

Hrvat je upisao samo četiri nastupa uz mizernu minutažu. Rebić je i cijelu utakmicu u Rimu, gdje je Milan izgubio od Rome 2:1, proveo na klupi za pričuve. Paolo Maldini i Zvonimir Boban predstavili su Rebića kao veliko pojačanje, ali mnogim navijačima Milana nije jasno što se događa.

Klub je odlučio odmah na početku sezone promijeniti trenera koji je dočekao Rebića u klubu. Sezonu su počeli s Marcom Giampaolijem, ali njega je ubrzo zamijenio Stefano Pioli, a navijači Milana to nisu najbolje primili. 

Ante Rebić u tom lošem ozračju našao se između ''dvije vatre''. 

Trener koji je došao ne pruža mu priliku, a navijači Milana na Twitteru vode pravi ''mali rat''. Jedni su stali uz Rebićevu stranu i smatraju kako je krivac trener koji preferira neke druge igrače, a drugi misle kako je Rebić nedovoljno dobar igrač za Milan. 

– Rebić mora biti u prvoj idućoj utakmici – poručuje jedan navijač kojeg su mnogi podržali. 

Ipak, neki u pitanje dovode igračke kvalitete našeg igrača pa se pitaju ''je li igrač za klub ili se samo došao fotografirati u Milano''. 

Osim Rebića, nije bolje prošao ni drugi Hrvat u Milanu, Zvonimir Boban

Njega i Maldinija kao glavne ljude za igračku križaljku navijači kritiziraju zbog lošeg ljetnog prijelaznog roka jer većina dovedenih igrača nije opravdala povjerenje. 

Nažalost, temperamentni Talijani uvrede našem proslavljenom nogometašu popratili su i žestokim psovkama koje ne želimo prenositi, a ako želite vidjeti cijelu raspravu navijača Milana, možete to učiniti ovdje

>>> Pogledajte vrijednost vatrenih

 

Komentara 18

ZO
zoranos
10:10 28.10.2019.

Eto Bobana, a znao je kritizirati Mamića. Evo gdje je danas močni Milano, a gdje jadni Dinamo! A što se tiće Rebića - a što je on to mogao pokazati u 4 utakmice i par minuta ukupno??? I stvarno što je bilo Anti da odlazi iz Njemačke gdje se super uklopio u Italiju gdje je nogomet u ogromnoj krizi??? Talijani nisu igrali niti na SP u Rusiji, Atalanta je 3 klub a naš Dinamo ih gazi za 4:0 ... Zašto pobogu Ante???

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
11:47 28.10.2019.

Kvalitetan i ambiciozan igrač neće u Milan i to je to.

Avatar jeremija1
jeremija1
20:05 28.10.2019.

Italija je momentalno jako loš teren za naše igrače. Stagnirali su svi ( Rog, Pjaca, Kovačić, Balić, Rebić ) osim Brozovića i Perišića koji su očito mentalno jači od prosjeka. To momentalno nije ozračje za igrače u usponu . Ligaa je komplet u problemu, a osim Juventusa niti jedna momčad nije europski konkurentna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije