Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK - SLAVEN BELUPO

VIDEO Ovo je najčudniji pogodak u povijesti HNL-a! Je li Hajduk regularno zabio?

Hajduk - Slaven Belupo
Foto: Screenshot/Arenasport
1/8
26.10.2019.
u 17:07

Sve je bilo po propisima, ali mala optička varka i zbunjenost igrača gostiju pridonijeli su ovoj neviđenoj sceni na našim travnjacima

Hajduk je svladao Slaven Belupo na Poljudu u sklopu 13. kola HNL-a, a susret je obilježila nikad viđena situacija na našim terenima

U 74. minuti Hajduk je povisio preko Juranovića, a taj pogodak zaista je bio čudan. Vratar Hajduka Josip Posavec loše je dodao loptu rukom, a do nje je brzo došao igrač koprivničke momčadi Glavčić koji je pucao prema praznim vratima Hajduka. Lopta je udarila u stativu, a Posavec se bacio u vrata i protresao mrežu te je izgledalo kao da je bio pogodak. 

Ipak, lopta nikad nije prošla crtu, a optička varka dobro je prevarila igrače gostiju koji su krenuli slaviti pogodak

Vratar Ježina čak je otišao do vlastite klupe kako bi proslao 'fantomski' pogodak, a manjak koncentracije protivnika iskoristili su brzo splitski igrački koji su na prazna vrata gostiju krenuli po povećanje vodstva. Ježina se trudio stići, ali Juranović se već našao pred vratima i poslao loptu u nebranjenu mrežu za konačnih 2:0

Dakle, sve je bilo po propisima, ali mala optička varka i zbunjenost igrača gostiju pridonijeli su ovoj neviđenoj sceni na našim travnjacima. 

Situaciju pogledajte OVDJE.

>>> Pogledajte što je za Večernji TV rekao Bruno Petković

Ključne riječi

Komentara 33

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
18:13 26.10.2019.

Golman kao da je u vrtiću, zaboravio da treba biti na golu i ide on slaviti nešto ... Pileći mozak!

Avatar white socks
white socks
17:44 26.10.2019.

Kod Hajduka je sve pošteno, čak i kad namještaju utakmicu s Šibenikom oni to pošteno. Nitko im ništa ne smije progovoriti jer oni pošteno.

AL
altruist
17:21 26.10.2019.

Da je ovako zabio Dinamo, Torcida bi zvanično postala ogranak Grobara. Licemjerje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije