Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal na Celtic parku

Škotski policajci zabranili slavlje HSV-u!

David Rozehnal
Reuters
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
23.10.2009.
u 15:15

Igrači HSV-a poželjeli su gostujuću 1:0 pobjedu u trećem kolu Europske lige nad Celticom proslaviti sa svojim navijačima, no strogi škotski policajci uskratili su im to zadovoljstvo.

S obzirom da njemački navijači nisu smjeli sa stadiona dok se ne isprazni, njihovi su miljenici odlučili nakon kraja utakmice sjesti na travnjak ispred njih te im praviti društvo dok ih ne puste van. Takva gesta nije najbolje sjela škotskim snagama reda i mira te su igrače uputili prema svlačionici.



Trenera njemačke momčadi Bruna Labbadiju takva odluka osobito je razljutila pa je krenuo u obračun s policajcima, a pridružio mu se i vratar Rost. Srećom, sve je ostalo na riječima i ponešto unošenja u lice. Igrači su na kraju otišli na tuširanje, a navijači ostali bez još malo zadovoljstva.

Ključne riječi

Komentara 1

PE
petrovve
10:51 24.10.2009.

Tako ti je to kad ne podnosis poraz,ma tko da je bio....Jbs.Skote nista pametno od njih,preuzeli od Engleza gluposti koje ne razumije normalan svijet. Bravo HSV-u...bravo Bruno samo ti njima skresi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije